3. DAN – Postprodajna podrška

_

REZERVNI DELOVI I OPREMA

Pravovremeno i kvalitetno održavanje, obezbediće Vam potrebne radne sate u sezoni bez zastoja i neplaniranih troškova. Mi kao ovlašćeni distributeri brendova John Deere, JCB, Kuhn, Joskin, Geringhoff i drugih, nudimo Vam samo originalne rezervne delove i maziva, pokrivene fabričkom garancijom. Kod nas ćete naći originalni kvalitet po najpovoljnijim cenama, dostupan odmah, za sve Vaše potrebe. Proverite naš kompletan asortiman proizvoda i pratite nas na društvenim mrežama za sve novosti i informacije.

Dragi posetioci, dobro došli na prezentaciju postprodajne podrške kompanije KITE DOO Novi Sad. Želimo da Vam se predstavimo i pojasnimo naše aktivnosti i usluge, koje Vam nudimo u cilju boljeg i lakšeg obavljanja svakodnevnog posla, povećanja produktivnosti i ostvarivanja profita. Kao jedini ovlašćeni distributer mašina, rezervnih delova i pružaoc servisnih usluga, nudimo Vam sigurnost, pouzdanost i kvalitet bez premca, u svim aspektima podrške koju Vam pružamo. Tu smo da vam pružimo potrebnu podršku kako bi vaš posao tekao bez problema. Tu smo zbog Vas.

NOVI KATALOG DELOVA 2022

Želeli bi da vam predstavimo novi Katalog delova za 2022. godinu, sa nekim novim, ali i starim ali proverenim stavkama, koje vaš svakodnevni posao treba da olakšaju, ubrzaju i unaprede. Možda niste ni razmišljali o nekim stvarima koje imamo u asortimanu, a mogu Vam značajno olakšati posao. Prelistajte naš novi katalog delova i pribora za 2022. i pronađite stavke koje vas interesuju.

Evropski distributivni centar za delove – Podrška bez premca!

Dostupnost rezervnih delova je bitan faktor u eksploataciji poljoprivredne mehanizacije i u poljoprivrednoj proizvodnji uopšte. U sezoni produktivnost često čini razliku između zarade i gubitka, pa je zaustavno vreme za održavanje i popravke uvek bitan faktor u računici profitabilnosti. Brza i redovna isporuka rezervnih delova je ključna za redovno obavljanje redovnih radnih operacija, pa mi kao ovlašćeni distributer stalno dižemo nivo lagera originalnih rezervnih delova i potrošnog materijala za sve John Deere mašine.

Pored sopstvenih zaliha glavni oslonac pri isporuci rezervnih delova je Evropski distributivni centar za delove (EPDC). Glavni distributivni centar za Evropu, Afriku, Bliski i Srednji istok raspolaže sa 105.000 m2 zatvorenog magacinskog prostora i na lageru u svakom momentu ima preko 300.000 različitih pozicija rezervnih delova i jedan je od najvećih distributivnih centara ovakve vrste u svetu. Svakodnevno se primi i obradi 6800 porudžbina a nedeljni promet rezervnih delova je preko 500.000 kilograma, određene pozicije se čuvaju i do 30 godina nakon prestanka proizvodnje određenog modela.


Sve ovo pokreće tim od 260 ljudi koji u 3 smene brinu da svaka porudžbina stigne do kupaca u najkraćem roku.

Izaberite potrebne rezervne delove i poručite ih samo jednim klikom!

Nabavka originalnih John Deere rezervnih delova je od sad lakša nego ikad!

Predstavljamo Vam novu funkcionalnost u sistemu pordžbine John Deere rezernih delova.

Na novom John Deere websajtu za Republiku Srbiju www.deere.rs u sekciji DELOVI, postoji pristup onlajn katalogu rezervnih delova, za sve modele John Deere mašina.

https://www.deere.rs/sr/delovi-i-servisiranje/delovi/

Iz udobnosti svoje fotelje ili tokom rada u polju, sa svog mobilnog telefona možete pristupiti katalogu John Deere rezervnih delova i pretraživati sve dostupne pozicije i sklopove i odabirom svake pozicije u korpu lako i jednostavno možete izvršiti nabavku potrebnih delova, sa samo par klikova.

Kad pošaljete Vaše trebovanje putem e-mail -a, koji će Vam biti automatski ponuđen izborom najbližeg ovlašćenog distributera na Vašoj teritoriji, a to je kompanija KITE DOO, u roku od samo nekoliko sati dobićete odgovor o dostupnosti i ceni traženih rezervnih delova, kao i o dinamici i načinima isporuke.

Kad kreirate sopstveni nalog na websajtu, možete pratiti Vaše porudžbine u prethodnom periodu, koje su izvršene ovim putem i uvek imati uvid u svoja trebovanja.

Ovim korisnim alatom, kompanija KITE DOO postaje još bliža i dostupnija svojim korisnicima, kako bi se olakšao svakodnevni rad, a redovno održavanje i popravke postale još brže i lakše.

NE RIZIKUJTE

Ovaj i mnogi drugi filmovi na šaljiv način skreću pažnju da povoljnije rešenje nije uvek i jeftinije na kraju. Pratite nas na društvenim mrežama gde redovno objavljujemo filmove na temu kvaliteta originalnih rezervnih delova i potrošnog materijala i prednosti koje dobijate njihovim korišćenjem. Značaj korišćenja originalnih rezervnih delova je višestruk. Samo originalni delovi su projektovani i izrađeni da zadovolje stroge standarde kvaliteta John Deere-a i oni će obezbediti pouzdanost Vaše mašine kao prvog dana eksploatacije. Originalni delovi su pokriveni fabričkom garancijom i povećavaju vrednost vaše mašine pri zameni, a korišćenjem istih od nas dobijate podršku i stručne savete kako bi vaša mašina radila bez greške.

JOHN DEERE FARMSIGHT PAKET SERVISNIH USLUGA

FarmSight je paket servisnih usluga koji olakšava Vaš svakodnevni posao na imanju. Izaberite paket koji najbolje odgovara Vašim zahtevima i unapredite svoju proizvodnju. 

Naši FarmSight servisni paketi obuhvataju usluge koje doprinose unapređenju produktivnosti, performasi i podrške u agrobiznisu. Koristite iskustva farmera iz celog sveta, i iskoristite najbolja za svoj posao.

John Deere FarmSight – Vaša pametna farma!

JOHN DEERE ULJA I MAZIVA

John Deere ulja Vaš nevidljivi saveznik !

Ulja na oko izgledaju sva isto, ali razlike uvek postoje. John Deere već 15 godina razvija i poboljšava specifikacije svojih ulja, kako bi ispratio sve veće zahteve koji se pred njih postavljaju unapređenjem tehnologija u poljoprivredi.

Režim rada poljoprirednih mašina se značajno razlikuje od transportnih po pitanju režima i uslova rada. Specijalne formulacije svakog John Deere ulja dizajnirane su tako da u svakom momentu pruže adekvatnu zaštitu komponenti u kojima rade.

Nemojte rizikovati, upotrebom neadekvatnih ulja i maziva, zato što su dugoročne posledice upotrebom ovakvih ulja nesagledive i povlače sa sobom velike materijalne štete.