Izaberite svoju “Zvezdu Žetve”

75 GODINA INOVACIJA – 75 GODINA TRADICIJE
U PROIZVODNJI JOHN DEERE SAMOHODNIH KOMBAJNA 1947– 2022

Razvoj samohodnog kombajna promenio je način na koji se svet hrani. Danas, John Deere kombajni žanju više od polovine svih žitarica na svetu.

Priča o njihovom uspehu, od modela 55 do X-serije, je priča o tehničkim inovacijama kao i visokokvalitetnoj podršci korisnicima kroz mrežu profesionalnih dilera.

Nudimo Vam više od kombajna!

Radi se o kompletnom rešenju za žetvu, koje objedinjuje sisteme automatizovane kontrole, napredne alate precizne poljoprivrede, kao i proaktivne i inovativne usluge zvaničnog John Deere dilera i servisera.

Sve je dizajnirano da vam pruži podršku za vreme žetve i nakon nje, uz potpuno integrisano iskustvo koje će vam pomoći da ostvarite održivu i profitabilnu proizvodnju i napredak u Vašem poslovanju.

Koju god tehnologiju žetve da tražite – aksijalni ili tangencijalni sistem izvršaja – nikada nije bilo bolje vreme da izaberete John Deere kombajn S, T, W, X serije..
Naša rešenja za kompletnu žetvu omogućavaju značajne uštede i povećanje produktivnosti.

6. DAN – John Deere kombajni

_

Zweibrucken  – Mesto gde nastaju John Deere univerzalni žitni i samohodni silažni kombajni! Pored automatizovane linije proizvodnje, preko 1.000 obučenih radnika se trudi da svaki od 5.500 godišnje sklopljenih kombajna bude po zamisli konstruktora, što znači prvoklasni kvalitet i poslednja reč tehnologije, za postizanje vrhunskih eksploatacionih zadataka.

JOHN DEERE HARVESTING DAYS

Svake godine sa Vama, našim cenjenim klijentima, smo posećivali Zweibrucken, radi učestvovanja u  dvodnevnom programu JOHN DEERE HARVESTING DAYS – DANIMA POSVEĆENIH KOMBAJNIMA I ŽETVI

Šta Vam nudi program Harvesting Days?

  • Jedinstvenu manifestacija
  • Upoznate ljude uključene u proces konstrukcije mašina
  • Zavirite u svaki detalj mašine raspoređeni u malim grupama
  • Povećajte produktivnost Vašeg rada savetima naših stručnjaka
  • Saznate zašto John Deere FarmSight i John Deere inteligentna rešenja predstavljaju budućnost obavljanja žetve
  • Ekskluzivni obilazak namodernije fabrike kombajna u Zweibrücken -u
  • Razmenite saznanja, upoznate se i družite sa sebi sličnim zaljubljenicima u žitne i silažne kombajne.

John Deere Harvesting Days 2021.- Dan posvećeni John Deere kombajnima i žetvi je ove godine održan 18. juna 2021. u KITE DOO servisno – distributivnom centru u Bačkoj Topoli.

SERIJA S700 –  MINIMALNI GUBICI I KVALITET ZRNA ZAGARANTOVANI

_

Sa S serijom kombajna smo zadnjih nekoliko sezona izveli mnoštvo demonstracija u radu, u različitim kulturama. Potvrdili smo očekivano – ovaj kombajn je šampion u kvalitetu očišćenog zrna i minimalnom rasturu zrna, što mogu posvedočiti i prisutni.

Eksploatacioni rezultati u žetvi pšenice govore da smo tokom svih demonstarcija sa S770i kombajnom, imali manje od 0.3 % loma zrna u bunkeru, pri različitim uslovima žetve, pri prinosima od 4 t/ha – 9,1 t/ha, dok je uzorkovanjem u kontrolnoj posudi, po prolasku kombajna sa uključenom i isključenom sečkom, zabeleženo da ni u jednom momentu gubici zrna nisu prelazili gornju granicu od 0,4 %, dok je prosek bio 0,2 %.

Ovi podaci bi trebali biti interesantni svima onima koji pokušavaju da ostvare dodatnu dobit, a pogotovo ljudima koji rade sa skupocenim kulturama i semenskom robom, jer upravo ti proizvođači znaju cenu svakog prosutog zrna!

Iskoristite priliku da zavirite zajedno sa sa John Deere Brand Menadžerom, Dipl. Inž. Boris Budurinom, u unutrašnjost S770i kombajna i otkrijete TAJNU MALOG RASTURA I LOMA ZRNA KOMBAJNA JOHN DEERE  S770i

Kvalitet zrna Zagarantovan – S700 serija John Deere kombajna

John Deere kvalitet ovršenog zrna je od velikog značaja u određenim granama, kao što je semenska proizvodnja. Nenarušena struktura semena sa ocuvanom klicom je primat. Pri klijanju rasturenog zrna na parceli, lomljeno zrno se neće primetiti, pa samim tim možete imati lažnu sliku o kvalitetu rada Vašeg kombajna.

Proverite na vreme kvalitet rada Vašeg kombajna, jer svako zrno se broji, a uz aksijalne John Deere kombajne Serije S700, kvalitet zrna je zagarantovan.

SERIJA T 

_

T serija kombajna je konstruisana da se sa učinkom približi aksijalnim tipovima kombajna, a da po kvalitetu izvršavanja, pre svega slame, zadrži one atribute po kojima su prepoznatljivi tangencijalni kombajni.

Kompaktan oblik samog kombajna, ni ne naslućuje radne performanse, koje su više nego imponzantne. Glavni vršidbeni sklop ovog kombajna sačinjavaju dva bubnja, jedan prelazni i jedan odbojni biter, sa čime se u velikoj meri povećava površina izvršavanja. Pri prelasku mase između susednih bubnjeva vodilo se računa da uglovi koji zaklapaju budu tupi, tako da se posle obrade na slamotresima, dobija slama, koja zadržava najbolje odlike za prostirku ispod stoke. Pored efikasnog vršidbenog uređaja, tu je još i nesvakidašnja sabirna ravan sa pužnim transporterima, sita velike površine i ventilator velikog kapaciteta. Hodni mehanizam u vidu gusenica, 4×4 pogon, mnoštvo naprednih tehnologija za automatizovan rad, kvalitet ugrađenih materijala, sve vitalne koponente konstruisane u John Deere fabrikama, vrhunska ergonomija i još dosta toga čine ovaj kombajn bez konkurencije u svojoj klasi.

T serija kombajna

Prezentacija nove John Deere T serije kombajna

Predstavljanje  nove T serije kombajna nastavljamo uz našeg John Deere Brand menadžera, Dipl. Inž. Boris Budurina.

SERIJA W

_

John Deere W serija kombajna je do sada najprodavanija serija John Deere kombajna na našem tržištu, odlikuje se jednostavnošću izvršajne tehnologije, koju pre svega krase detalji kao što su:

  1. veliki bubanj-manje energije za okretanje,a samim tim manja obodna brzina koja nežnije izvršava zrno sa minimalnim oštećenjima
  2. Velika aktivna separaciona površina sa inovativnim elementima – pužnim transporterima na sabirnoj ravni i aluminijumskim sitima
  3. Krajnji odličan kvalitet slame 4. Jedno od najbolje dizajniranih okruženje rukovaoca u klasi

Zavirite u svaki detalj, najprodavanije serije John Deere kombajna ikad na tržištu Srbije,  zajedno sa John Deere Brand Menadžerom, Dipl. Inž. Boris Budurinom.

I tu nije kraj našim kombajnima… SERIJA X9

_

Verujemo da ste čuli za novu John Deere X-seriju kombajna, ogromnih eksploatacinih mogućnosti.. Možemo reći da je ovo sam vrh žitnih kombajna po tehničkom, tehnološkom, ergonomskom i bilo kom drugom pogledu!

Performanse podignute na viši nivo.

Kombajn John Deere X9 se odlikuje vrhunskim performansama i efikasnošću. Zamislite žetvu sa kapacitetom većim od 100 tona na sat* – sa gubicima manjim od 1%. Zatim, zamislite minimalno održavanje i funkcije koje štede vreme, kako bi se maksimalno iskoristio dan u toku žetve. Sad, zamislite sebe u najluksuznijoj i najtišoj kabini kombajna koju smo ikada napravili i shvatite da se nalazite u digitalnom sistemu prikupljanja podataka, gde mobilne aplikacije i bežični prenos podataka pružaju kontrolu upravljanja bez presedana. Sada ste u X9, kombajnu namenjenom za 100 tona, kompanije John Deere.

HEDERI KOMBAJNA

_

Naš širok asortiman hedera za kombajne visokih performansi, nude sve moguće funkcije, od fleksibilnosti obrade svih useva do posebnih karakteristika za izazovne uslove. Nađite ono što vam savršeno odgovara.

SILAŽNI KOMBAJNI – JOHN DEERE

_

Jedinstven predstavnik u silažnoj poljoprivredi

Još efikasnije proizvodite silažu visokog kvaliteta sa našim potpuno novim samohodnim silažnim kombajnom serije 8000 ili pređite na još viši nivo sa našom John Deere serijom 9000.

John Deere Silažni Kombajn 8200i – Na putu ka ponosnom vlasniku

Izaberite John Deere silažni kombajn i investiraćete u više nego što je svetski vodeća mašina. Pridružićete se Timu koji obezbeđuje usluge i podršku svetske klase, tako da ne prestajete sa radom.

Ali to nije sve!

Nešto dodatno dolazi kao standard – to je John Deere reputacija, bez premca.

Jedna kompanija, jedno ime, još od 1837. godine!

Rešenja za Preciznu Poljoprivredu

_

MOŽDA VAS TAKOĐE INTERESUJE…

_

S SERIJA JOHN DEERE KOMBAJNA
– SVI MODELI

T SERIJA JOHN DEERE KOMBAJNA
– SVI MODELI

W SERIJA JOHN DEERE KOMBAJNA
– SVI MODELI

8000 SERIJA JOHN DEERE SILAŽNIH KOMBAJNA
– SVI MODELI