4. DANPostprodajna podrška – Servisne usluge

_

BRZA, EFIKASNA USLUGA UVEK NA RASPOLAGANJU KORISNICIMA

Servisna služba kompanije KITE DOO se bavi održavanjem kompletnog asortimana mašina, koji je deo prodajnog programa kompanije. Servisni tim sačinjava 25 stručnih i obučenih profesionalaca, uvek spremnih da reaguju, kako na terenu tako i u radionicama. Aktivnosti servisne službe su redovno održavanje i popravka mašina i opreme u garanciji i van garancije i to na dva osnovna načina. Jedan je rad u opremljenim remontnim centrima u Čeneju, Bačkoj Topoli i Sremskoj Mitrovici. Takođe, aktivnost servisa je i terenski rad za sve popravke za koje je neophodno da se izađe na teren i da se obezbedi ispravnost mašine. Na raspolaganju servisne terenske službe je preko 20 servisnih vozila opremljenih svim potrebnim, kako konvencionalnim tako i specijalnim alatima za popravku mašina. Svi članovi servisnog tima redovno, kroz obuke u trening centrima, unapređuju svoja znanja, kako bi svoju profesionalnost podigli na najviši nivo.

Servisna služba svojim Corsicana posebnu uslugu nudi u zimskom periodu, kada je sezona završena i sve mašine stoje parkirane. To je usluga Expert Check. Ova usluga podrazumeva proveru ispravnosti mašine stručnog lica, kako bi se na vreme i blagovremeno obezbedilo da mašina u narednu sezonu uđe maksimalno ispravna, da bi mogla da ispuni sve one zahteve koji se od nje i očekuju.

EXPERT CHECK – EKSPERTSKI PREGLED I U PREDSEZONI

Ekspertskim pregledima obuhvaćene su različite vrste kontrole koje se obavljaju pri pregledu. Ova i još mnoge druge kontrole služe kako bi se kompletno pregledala mašina i stekla tačna slika o stanju mašine. Podaci o kontrolnim tačkama dobijaju se iz servisne baze John Deere, koja se dopunjava iz servisnih službi distributera iz celog sveta. Ovakav detaljan pregled sa osvrtom na sve kritične tačke za svaki model mašine dostupan je samo ovlašćenim distributerima i serviserima i jedini daje presek stanja mašine sa predlogom potrebnih i preporučenih popravki, kako bi mašina korisnika u radu upotrebila maksimalne performanse u sezoni. Servisni eksperti tima KITE d.o.o. opremljeni su svim potrebnim alatima i opremom, za proveru svih mehaničkih i električno-elektronskih komponenata.

EXPERT CHECK – JOHN DEEE KOMBAJNA

Dobro poznati Expert Check je ekspertska usluga koja se koristi i za pregled kombajna u predsezoni, a sve u cilju da korisnici u žetvi imaju prekopotrebnu sigurnost u radu svojih mašina, kako bi nesmetano mogli da rade punim kapacitetom bez zastoja. Proverom svih vitalnih tačaka kombajna po servisnim inspekcijskim listama proizvođača John Deere, u okviru ove usluge se kontroliše ispravnost svih sistema kombajna, nakon čega se korisnicima predoči stanje i predlog neophodnih popravki koje treba uraditi, kao i održavanja. Korisnici mašina čiji smo zastupnici na tržištu Srbije mogu kontaktirati u svakom trenutku sa servisnom službom KITE d.o.o. kako bi iskoristili specijalne pogodnosti za nabavku rezervnih delova po listama Ekspertskog pregleda.

ZAKAŽITE EKSPERTSKI PREGLED – EXPERT CHECK, NA VREME, ŠTO PRE!

Ponovo Vas vodimo u John Deere fabriku u Zweibrucken, gde se proizvode konvencionalni kombajni i kombajni za silažu, ali Vam ovog puta nećemo pričati o njima, nego o Expert Check – Ekspertskom Pregledu kombajna.

Rokovi za žetvu su svake godine sve kraći, a uslovi sve teži i izazovniji, pa su zahtevi postavljeni pred kombajne sve oštriji, a njihova pouzdanost najveći prioritet. Upravo ovo je cilj Expert Check-Ekspertskog Pregleda, specijalno prilagođenog Vašoj mašini koji sprovode naši iskusni Servisni Eksperti, sa jasnim ciljem prevencije zastoja u sezoni. Po dosadašnjim podacima Ekspertski Pregled unapred otklanja preko 90% potencijalnih rizika od zastoja i obezbeđuje maskimalnu produktivnost u sezoni. Proverava se svaka komponenta na moguća oštećenja, habanja i trošenja i otklanjaju svi nedostaci u cilju održanja fabričkih performansi, uz smanjenje operativnih troškova i povećanje vrednosti mašine.

Pregled se bazira na jedinstvenim inspekcionim listama sa preko 140 kontrolnih tačaka koje su kreirane na osnovu podataka dobijenih sa 260.000 kombajna koji rade u različitim uslovima širom sveta.

Primer smo Vam dali na kombajnu T550 koji je u proizvodnji već nekoliko godina. Komponente su se menjale tokom proizvodnje, a inspekcione liste su konstantno ažurirane po izveštajima sa terena. Liste su interaktivne i obuhvataju sve relevantne komponente mašine.

NIšta nam ne može promaći.

Provera zazora i podešenosti podbubnja, kalibracija elektro motora i provera pohabanosti letvi bubnja i ispravnosti ležajeva. Komponente ugrađene u fabrici pri proizvodnji kombajna su vrhunskog kvaliteta, a pregledom se nivo kvaliteta održava na vrhunskom nivou. Kontrola pogonskog remenja na pohabanost i oštećenja, kao i svih španera i remenica sa ležajevima i nosačima i sistema za podmazivanje otkriva sve skrivene nedostatke pre nego što izazovu zastoje, pa su blagovremeno pregledane mašine spremne za sve izazove u žetvi.

BUDITE SIGURNI DA SU I VAŠI KOMBAJNI MAKSIMALNO SPREMNI.

Za dodatne informacije kontaktirajte nas pozivom na brojeve:

KITE DOO – Servisna služba – 069/ 10 40 279
KITE DOO – Rezervni delovi – 069/ 10 40 26

Ili

Posetite izložbeni prostor kompanije KITE DOO tokom trajanja 90. Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu, od 20. do 26. maja 2023. godine.
Biće nam zadovoljstvo da Vas ugostimo, prezentujemo naš bogat uslužni program i informišemo o specijalnim sajamskim popustima i najpovoljnijim modelima finansiranja.

EXPERT CHECK JOHN DEERE TRAKTORA

I naredne sezone ćete od svog traktora očekivati

  • da vam pruži maksimalne učinke, maksimalno
  • efektivno vreme rada, najniže troškove,
  • najbezbedniju vožnju i najveću udobnost,
  • jer vaše poslovanje zavisi od toga.

Da li ste sigurni da je vaš traktor 100% spreman?

Pripremite mašinu da vam pruži 100% svog potencijala, tako da možete da možete da računate na savršenu sledeću sezonu. Kako možete da povećate efektivno vreme rada, održite maksimalne performanse i niže troškove, bez obzira na starost vaše

mašine?

Zakažite Expert Check – eto kako!

ŽIVEO VAŠ JOHN DEERE – ZAKAŽITE EXPERT CHECK 7+

Expert Check 7+ je Ekspertski Pregled skrojen za mašine starije od 7 godina.

Iako po godinama nisu više nove, ove mašine još imaju dug eksploatacioni vek uz pravilno održavanje.

Iz tog razloga John Deere je kreirao specijalni program Expert Check 7+ koji se fokusira na vitalne sklopove i podsklopove motora, menjača, hidrauličnog sistema i elektonike, u cilju rane detekcije neregularnosti u radu i vraćanje parametara sistema na fabričke vrednosti, što vam obezbeđuje radne performance i učinke kao prvog dana.

Za ove preglede obezbedili smo i specijane uslove za rezervne delove potrebne za popravku i održavanje, kako bi vam obezbedili kompletnu uslugu po najpovoljnijim cenama.

Pozovite KITE DOO za dodatne informacije i objašnjenja ili za zakazivanje pregleda vaših zelenih ljubimaca:

SAVETI SERVISNIH EKSPERATA

Dragi posetioci, ovaj kratak film o Expert Check – Ekspertskom pregledu govori vam o vrsti kontrola koje se vrše pri samom pregledu. Ova i još mnoge druge kontrole služe kako bi se izvršio kompletan pregled Vaše mašine i stekla tačna slika o staju vaše mašine. Podaci o kontrolnim tačkama dobijaju se iz servisne baze John Deere, koja se dopunjava iz servisnih baza distributera iz celog sveta. Ovakav detaljan pregled sa osvrtom na sve kritične tačke za svaki model mašine, dostupan je samo ovlašćenim distributerima i serviserima i jedini vam daje presek stanja mašine sa predlogom potrebnih I preporučenih popravki, kako bi Vaša mašina bila spremna za maksimalne performanse u predstojećoj sezoni. Naši Servisni Eksperti opremljeni su svim potrebnim alatima i opremom, za proveru svih mehaničkih i električno – elektronskih komponenata. Kontaktirajte nas za više detalja i pratite nas na društvenim mrežama za naredne objave i filmove na ovu temu.

JOHN DEERE FARMSIGHT PAKET SERVISNIH USLUGA

FarmSight je paket servisnih usluga koji olakšava Vaš svakodnevni posao na imanju. Izaberite paket koji najbolje odgovara Vašim zahtevima i unapredite svoju proizvodnju. 

Naši FarmSight servisni paketi obuhvataju usluge koje doprinose unapređenju produktivnosti, performasi i podrške u agrobiznisu. Koristite iskustva farmera iz celog sveta, i iskoristite najbolja za svoj posao.

John Deere FarmSight – Vaša pametna farma!