1. DAN – Postprodajna podrška

_

REZERVNI DELOVI I OPREMA

Pravovremeno i kvalitetno održavanje, obezbediće Vam potrebne radne sate u sezoni bez zastoja i neplaniranih troškova. Mi kao ovlašćeni distributeri brendova John Deere, JCB, Kuhn, Joskin, Geringhoff i drugih, nudimo Vam samo originalne rezervne delove i maziva, pokrivene fabričkom garancijom. Kod nas ćete naći originalni kvalitet po najpovoljnijim cenama, dostupan odmah, za sve Vaše potrebe. Proverite naš kompletan asortiman proizvoda i pratite nas na društvenim mrežama za sve novosti i informacije.

Dragi posetioci, dobro došli na prezentaciju postprodajne podrške kompanije KITE DOO Novi Sad. Želimo da Vam se predstavimo i pojasnimo naše aktivnosti i usluge, koje Vam nudimo u cilju boljeg i lakšeg obavljanja svakodnevnog posla, povećanja produktivnosti i ostvarivanja profita. Kao jedini ovlašćeni distributer mašina, rezervnih delova i pružaoc servisnih usluga, nudimo Vam sigurnost, pouzdanost i kvalitet bez premca, u svim aspektima podrške koju Vam pružamo. Tu smo da vam pružimo potrebnu podršku kako bi vaš posao tekao bez problema. Tu smo zbog Vas.

Evropski distributivni centar za delove – Podrška bez premca!

Dostupnost rezervnih delova je bitan faktor u eksploataciji poljoprivredne mehanizacije i u poljoprivrednoj proizvodnji uopšte. U sezoni produktivnost često čini razliku između zarade i gubitka, pa je zaustavno vreme za održavanje i popravke uvek bitan faktor u računici profitabilnosti. Brza i redovna isporuka rezervnih delova je ključna za redovno obavljanje redovnih radnih operacija, pa mi kao ovlašćeni distributer stalno dižemo nivo lagera originalnih rezervnih delova i potrošnog materijala za sve John Deere mašine.

Pored sopstvenih zaliha glavni oslonac pri isporuci rezervnih delova je Evropski distributivni centar za delove (EPDC). Glavni distributivni centar za Evropu, Afriku, Bliski i Srednji istok raspolaže sa 105.000 m2 zatvorenog magacinskog prostora i na lageru u svakom momentu ima preko 300.000 različitih pozicija rezervnih delova i jedan je od najvećih distributivnih centara ovakve vrste u svetu. Svakodnevno se primi i obradi 6800 porudžbina a nedeljni promet rezervnih delova je preko 500.000 kilograma, određene pozicije se čuvaju i do 30 godina nakon prestanka proizvodnje određenog modela.


Sve ovo pokreće tim od 260 ljudi koji u 3 smene brinu da svaka porudžbina stigne do kupaca u najkraćem roku.

Izaberite potrebne rezervne delove i poručite ih samo jednim klikom!

Nabavka originalnih John Deere rezervnih delova je od sad lakša nego ikad!

Predstavljamo Vam novu funkcionalnost u sistemu pordžbine John Deere rezernih delova.

Na novom John Deere websajtu za Republiku Srbiju www.deere.rs u sekciji DELOVI, postoji pristup onlajn katalogu rezervnih delova, za sve modele John Deere mašina.

https://www.deere.rs/sr/delovi-i-servisiranje/delovi/

Iz udobnosti svoje fotelje ili tokom rada u polju, sa svog mobilnog telefona možete pristupiti katalogu John Deere rezervnih delova i pretraživati sve dostupne pozicije i sklopove i odabirom svake pozicije u korpu lako i jednostavno možete izvršiti nabavku potrebnih delova, sa samo par klikova.

Kad pošaljete Vaše trebovanje putem e-mail -a, koji će Vam biti automatski ponuđen izborom najbližeg ovlašćenog distributera na Vašoj teritoriji, a to je kompanija KITE DOO, u roku od samo nekoliko sati dobićete odgovor o dostupnosti i ceni traženih rezervnih delova, kao i o dinamici i načinima isporuke.

Kad kreirate sopstveni nalog na websajtu, možete pratiti Vaše porudžbine u prethodnom periodu, koje su izvršene ovim putem i uvek imati uvid u svoja trebovanja.

Ovim korisnim alatom, kompanija KITE DOO postaje još bliža i dostupnija svojim korisnicima, kako bi se olakšao svakodnevni rad, a redovno održavanje i popravke postale još brže i lakše.

NE RIZIKUJTE

Ovaj i mnogi drugi filmovi na šaljiv način skreću pažnju da povoljnije rešenje nije uvek i jeftinije na kraju. Pratite nas na društvenim mrežama gde redovno objavljujemo filmove na temu kvaliteta originalnih rezervnih delova i potrošnog materijala i prednosti koje dobijate njihovim korišćenjem. Značaj korišćenja originalnih rezervnih delova je višestruk. Samo originalni delovi su projektovani i izrađeni da zadovolje stroge standarde kvaliteta John Deere-a i oni će obezbediti pouzdanost Vaše mašine kao prvog dana eksploatacije. Originalni delovi su pokriveni fabričkom garancijom i povećavaju vrednost vaše mašine pri zameni, a korišćenjem istih od nas dobijate podršku i stručne savete kako bi vaša mašina radila bez greške.

JOHN DEERE ULJA I MAZIVA

John Deere ulja Vaš nevidljivi saveznik !

Ulja na oko izgledaju sva isto, ali razlike uvek postoje. John Deere već 15 godina razvija i poboljšava specifikacije svojih ulja, kako bi ispratio sve veće zahteve koji se pred njih postavljaju unapređenjem tehnologija u poljoprivredi.

Režim rada poljoprirednih mašina se značajno razlikuje od transportnih po pitanju režima i uslova rada. Specijalne formulacije svakog John Deere ulja dizajnirane su tako da u svakom momentu pruže adekvatnu zaštitu komponenti u kojima rade.

Nemojte rizikovati, upotrebom neadekvatnih ulja i maziva, zato što su dugoročne posledice upotrebom ovakvih ulja nesagledive i povlače sa sobom velike materijalne štete.

John Deere Ulja

ZA PERFEKTNE PERFORMANSE

DELOVI KOJI SE SAVRŠENO UKLAPAJU

Ugradnjom originalnih rezervnih delova u svoju mašinu, bez obzira na njene godine i stanje, vraćate joj performanse na fabričke vrednosti, jer samo originalni delovi imaju karakteristike da zadovolje stroge norme kvaliteta koje John Deere mašine čine najboljim na tržištu.

Stručnjaci dizajniraju rezevne delove koji se savršeno uklapaju na vašu mašinu, i nude kvalitet, pouzdanost, dugotrajnost, bezbednost i komfor koji nećete naći ni kod kog drugog proizvođača. Mnogi su primeri skrivenih prednosti originalnih rezervnih delova, pa bi želeli da vam skrenemo pažnju na njih.

U kampanji IT’S A PERFECT FIT izdvajamo Vam bitne detalje određenih rezervnih delova i komponenti koji stvaraju prednost spram konkurencije. Jedan od ovih primera je i primer originalnih John Deere sedišta koja pored udobnosti i izdržljivosti imaju i značajnu bezbednosnu ulogu:

  • Čuvajte svoja leđa i uživajte u udobnoj i bezbednoj vožnji sa originalnim John Deere sedištem.
  • Od ekonomik do premijum verzije sedišta !
  • Istražite naš portfolio i pronađite sedište koje odgovara Vama i Vašem modelu traktora.
  • Originalna John Deere sedišta nude širok spektar podešavanja i performansi vešanja, da bi se osigurala Vaša udobnost i bezbednost tokom tih dugih radnih sati.

DELOVI KOJI SE SAVRŠENO UKLAPAJU

Svaka John Deere mašina ima svoj jedinstveni koncept osvetljenja koji podržava maksimalne performanse I udobnost vozača.

Koristite originalna John Deere LED svetla i saznajte kako je neverovatan osećaj kada noć izgleda bela kao dan.

Evo šta treba da znate o originalnim John Deere LED Svetlima:

  • Ona nisu samo jača, već su i energetski efikasnija od halogenih svetala.
  • Njihova prirodna svetlost Vam omogućava da vidite više i da ne naprežete oči, dok akumulator i alternator imaju duži vek trajanja.

REZERVNI DELOVI NISU SAMO ZA POPRAVKE

Katalog rezervnih delova je uvek koristan za brzo i tačno definisanje potrebnog materijala za održavanje. John Deere on line katalog delova dostupan je na internetu i njegovim jednostavnim korišćenjem možete brzo i lako komunicirati sa nama o svojim potrebama za rezervnim delovima. U katalogu možete naći sve što Vam je potrebno za održavanje, ali pored toga i mnoge delove i komponente za unapređenje Vaše produktivnosti, sigurnosti i udobnosti.

Ponekad i jednostavne stvari mogu unaprediti vašu udobnost I produktivnost, a da to i ne znate dok ne probate. Pravi primer je jednostavna nadogradnja oslonaca za noge na 8R seriji traktora. Jednostavna promena položaja sedenja može veoma uticati na brzimu umaranja, a samim tim i na bezbednost i produktivnost. I posle celog dana rada u traktoru završite posao odmorniI Vaše zdravlje je naš cilj!

  • Mi mislimo na vašu udobnost.
  • Na vama je da mislite na posao!
  • Nadogradite oslonce za noge na vašoj 8R seriji i uživajte u novoj sferi komfora.
  • Osećaj je fantastičan!

ALTERNATIVES by John Deere zamenski delovi su Vaš najbolji izbor za mašine koje nemaju visokointenzivnu upotrebu u Vašoj primarnoj proizvodnji.
Ovi delovi po konkurentnim cenama, takođe prolaze kroz John Deere proces sertifikacije, koji garantuje da će uvek bolje odgovarati od delova drugih proizvođača.

Cena ovih delova je uvek povoljnija, a kombinovanjem sa Expert Check 7+ Ekspertskim Pregledom ostvarite i dodatne popuste, i obezbedite visoku pouzdanost i produktivnost svoje mašine bez obzira na njene godine. Potražite ALTERNATIVES by John Deere delove u našoj ponudi i uverite se da mi imamo adekvatno rešenje za održavanje za svaku Vašu mašinu.