8. DAN – Nova John Deere 6M Serija traktora

_

Velika snaga u kompaktnom formatu

John Deere je razvio u potpunosti novu 6M seriju  – najprodavaniju seriju John Deere traktora ikad na tržištu Srbije,  podižući sa njom standarde po pitanju komfora, performansi, okretnosti i preglednosti. Možemo slobodno reći da je sa dostupnim novitetima sve manji jaz između Premium serije traktora i novodizajnirane 6M serije traktora, misleći pri tom u poređenju sa John Deere R serijom i konkurentnim premium modelima.

Nova serija koja je na našem tržištu dostupna od 2020. godine, zamenjuje pređašnje 6M, 6MC i 6RC serije traktora. Najupečatljivije razlike koje ljubitelji John Deere mehanizacije, na prvi pogled primećuju su oboren dizajn haube kod modela sa kratkom šasijom, kao i potpuno nova kabina, sa novim korner digitalnim displejom izmeštenim na desnom stubu. Ukoliko niste imali prilike da se još uvek upoznate sa novitetima u okviru 6M serija, kroz ovaj kratak tekst uputite se u glavne odlike ovih traktora, jer kao najprodavanija serija traktora na našem tržištu svakako zavređuju vašu pažnju.

6 osnovnih razloga koji 6M seriju John Deere traktora čini najprodavanijom:

1.

IZDRŽLJIVOST: Jedinstven koncept pune šasije.

2.

SNAGA: Snažni motori sa velikom rezervom snage.

3.

EFIKASANOST: Paket opreme za preciznu poljoprivrednu proizvodnju.

4.

EKONOMIČNOST: Optimizovane karakteristike motora, efikasni menjački prenosnici.

5.

UNIVERZALNOST: Osnovna i dopunska obrada zemljišta, nega i zaštitu useva, poslovi na farmi, transport, poslovi sa prednjim utovarivačem.

6.

ISPLATIVA INVESTICIJA: Usled pomenutih kvaliteta, ukoliko odlučite da se odvojite od ove serije traktora, karakteriše ih nizak pad cene, visoka preprodajna vrednost.

Nova John Deere 6M serija i utovarivač za vaš traktor!

John Deere traktori nove 6M serije, se oslanjaju na koncept pune šasije i zbog toga su idealno rešenje za prednje traktorske utovarivače! Za intezivnu upotrebu tu je kompaktni model prednjih traktorskih utovarivača John Deere 603R koji podiže pune 2 t. Pored R serije, M serija John Deere prednjih traktorskih utovarivača je posebno dizajnirana za klijente koji zahtevaju svestrane i lake utovarivače po pristupačnoj ceni, a bez kompromisa po pitanju podizne visine.

Utovarivači imaju uzak dizajn, čime se nadovezuju na postojeću okretnost traktora, savršeno su kompatiblni sa John Deere prednjim podiznim uređajem, omogućavajući potpuno oscilovanje i zakretni ugao točkova, i povrh svega, ostavljaju velik prostor kao u „dnevnoj sobi“ za pristup prilikom servisiranja.

Ukoliko ste poljoprivrednik koji ima farmu ili podno skladište, onda će naša rešenja prednjih traktorskih utovarivača zasigurno ispuniti sve Vaše potrebe i zahteve.

Zapanjujuća preglednost – Nova 6M serija John Deere traktora!

Zahvaljujući dizajnu sa oborenom haubom u kombinaciji sa Corner Display-om, četiri nova modela sa kratkom šasijom, najprodavanije 6M serije John Deere traktora na tržištu Srbije ikada, 6090M, 6100M, 6110M i 6120M, pružaju zapanjujući pregled i pogled unapred, apsolutno bez prepreka. Ukoliko se uzme u opremi sa krovnim vizirom, pruža potpuni užitak, čak i prilikom rukovanja sa prednjim traktorskim utovarivačem.

Nosivost bez premca – Nova 6M serija John Deere traktora!

Nasleđujući dobro poznat i veoma cenjen model John Deere 6430 Premium, sa međuosovinskim rastojanjem od 2400 mm, novi 6M modeli John Deere traktora sa kratkom šasijom, 6090M, 6100M, 6110M i 6120M, takođe pružaju izuzetnu okretnost sa malim radijusom okretanja od 4,35m. Bez obzira na kompaktnost, ukupna maksimalna dozvoljena masa od 10,45 tona osigurava korisnu nosivost bez premca.

Zapanjujuće manevarske sposobnosti najprodavanije serije John Deere traktora ikad na tržištu Srbije

Dokazana okretnost 6M serije je rezultat malog međuosovinskog rastojanja, koja na novim četvorocilindričnim modelima 6090M, 6100M, 6110M i 6120M, omogućuje radijus okretanja od samo 4,35 m. Pored toga, zahvaljujući dizajnu sa oborenom haubom u kombinaciji sa Corner Display-om, pomenuta četiri John Deere modela 6M traktora kratke šasije, pružaju izvanredan pogled unapred – bez ikakvih prepreka ! 🚜

Nova 6M serija – Vrhunske performanse i u radu sa zelenom masom!

Nova 6M serija John Deere traktora, sa svojim impozantnim performansama, pruža pravi užitak prilikom rada sa zelenom masom. Ukoliko želite da ponesete trostruku kosačicu, širokozahvatnu sakupljačicu, ili presu za formiranje velikih kvadratnih bala, to ćete da uradite sa pravom lakoćom!

NOVA 6M SERIJA I NAVIGACIONI SISTEM.

Pored dobro poznatog i dokazanog AutoTrac navigacionog sistema, John Deere po prvi put predstavlja na svim 6M modelima navigacioni sistem prilagođen za klijente koje zadovoljava početni nivo navigacionog sistema.

AutoTrac navođenje je moguće prikazati u donjem delu Corner Display-a, tako da od sada nema potrebe za dodatnim displejom. U suštini, AutoTrac se direktno kontroliše preko Corner Display-a. Sumirajići navedeno, za AutoTrac prikaz na Corner Display-u, sve što je potrebno je StarFire satelitski prijemnik.

Klijenti mogu da uštede 30 % sredstava na ovaj način, ali ako se ukaže potreba, nadogradnja dodatnog displeja se može uraditi u bilo kom trenutku!

MOŽDA VAS TAKOĐE INTERESUJE…

_

Čestitamo Vam predstojeće praznike !

Kao poklon premijerno predstavljamo Vam novi websajt u Srbiji, najpopularnijeg proizvođa poljoprivredne mehanizaciije na svetu John Deere-a, koga na tržištu Srbije zastupa kompanija KITE DOO.
www.deere.rs

Virtuelna demonstracija Nove 6M serije

Registrujte se i u najkraćem mogućem roku ćemo Vas kontaktirati u vezi sa Vašim terminom u kom ćete provesti Vaš dan sa novom 6M serijom traktora.
Prijavite se