5. DAN – Mašine za manipulaciju teretom

_

UPOZNAJTE SE SA NAŠIM PRODAJNIM PROGRAMOM VRHUNSKIH MAŠINA ZA MANIPULACIJU SA TERETOM.

SVETSKI BROJ 1

Bez lažne skromnosti, jedan od najboljih brendova u proizvodnji mašina za manipulaciju sa teretom i pogonske mehanizacije, je svakako JCB . Inovativnost koja ne prestaje, osećaj u sedištu kao da ste srasli sa mašinom, „UP TIME“ vreme funkcionalne ispravnosti mašine povećano na najviši mogući nivo, „LIVE LINK“ praćenje mašina i njihovih performansi, su samo neke od stvari koje ističu ove mašine. Imamo tu čast, da jedini na tržištu Srbije možemo da Vam ponudimo namenske Agri  telehendlere sa pojačanim ključnim komponentama, kako bi odgovorili i najtežim zadacima, koji se pred njih postavljaju.

JCB TELEKSOPSKI MANIPULATOR 531 -70Agri

Pregledom sledećih snimaka, upoznate sa jednim od najprodavanijih modela teleskopskih manipulatora, gde će vas sa svim pojedinostima upoznati naš JCB  Brend menadžer Aleksandar Gluvić.

JOSKIN PRODAJNI PROGRAM

Na teleskopske manipulatore, za manipulaciju sa teretom nadovezujemo se sa programom prikolica. Prikolice ne trebaju tokom cele godine, ali kada krene period žetve ne dozvolite da vam kombajni stoje zbog uskog grla u prevozu. Obezbedite prikolice na vreme, i to izdržljive, koje će Vas služiti dugi niz godina, sa vrhunskom zaštitnom obradom, bez bojazni od korozije. Uz našeg Regionalnog Menadžera prodaje, Ištvana Nađa, saznajte po čemu su JOSKIN prikolice pravi izbor za Vas. Pored prikolica, u ponudi kompanije JOSKIN su i rasturači stajnjaka kao i cisterne za osoku.

OLAKŠAJTE SEBI POSAO U ŠUMI UZ OKRETENE I SNAŽENE LKT ZGLOBNE TRAKTORE

LKT ima dugu istoriju u proizvodnji šumske mehanizacije, koja datira od 1971. godine. Primarni cilj LKT kompanije je proizvodnja šumskih zglobnih traktora, od 64KS do 260 KS. U šumskim uslovima, gde ne postoji pravilan drvored, pogotovo u uslovima proređivanja šume, od presudnog značaja je okretan šumski traktor sa snažnim vitlom, za slalom između stabala. LKT šumska mehanizacija, osavremenjavanjem već postojećeg kvalitetnog mehaničkog sklopa, dobija više nego savremen traktor, sa kojim je čak moguće postići daljinsko upravljanje bez prisustva rukovaoca u kabini.