4. DAN Servisna služba i rezervni delovi

_

SERVISNE USLUGE KITE DOO

Servisna služba kompanije KITE DOO, se bavi održavanjem kompletnog ranga mašina, koje je deo prodajnog programa naše kompanije. Servisni tim sačinjava 18 stručnih i obučenih profesionalaca, koji su uvek spremni da reaguju, kako na terenu, tako i u našim radionicama. Bavimo se redovnim održavanjem, havarijskim održavanjem, u garanciji i van garancije, i to na dva osnovna načina. Prvi je rad u našim opremljenim radionicama, koje se nalaze u Novom Sadu i u Bačkoj Topoli, a u bliskoj budućnosti planiran je i remontni centar u Sremskoj Mitrovici. Takođe, bavimo se i terenskim radom, za sve popravke za koje je neophodno da se izađe na teren i da se obezbedi ispravnost mašine. Na raspolaganju imamo 15 servisnih vozila opremljenih svim potrebnim konvencionalnim i specijalnim alatima za popravku Vaših mašina. Svi članovi našeg servisnog tima, posećuju redovno trening centre, kako bi svoju profesionalnost podigli na najviši nivo. Ono što nudimo kupcima u zimskom periodu, kada je sezona završena i sve mašine stoje parkirane, je Expert Check – provera mašine od strane stručnog lica, kako bi se na vreme i blagovremeno obezbedilo, da mašina u narednu sezonu uđe maksimalno ispravna, da bi mogla da ispuni sve one zahteve koji se od nje i očekuju.

REZERVNI DELOVI I OPREMA

Pravovremeno i kvalitetno održavanje, obezbediće Vam potrebne radne sate u sezoni bez zastoja i neplaniranih troškova. Mi kao ovlašćeni distributeri brendova John Deere, JCB, Kuhn, Joskin, Geringhoff i drugih, nudimo Vam samo originalne rezervne delove i maziva, pokrivene fabričkom garancijom. Kod nas ćete naći originalni kvalitet po najpovoljnijim cenama, dostupan odmah, za sve Vaše potrebe. Proverite naš kompletan asortiman proizvoda i pratite nas na društvenim mrežama za sve novosti i informacije.

Dragi posetioci, dobro došli na prezentaciju postprodajne podrške kompanije KITE DOO Novi Sad. Želimo da Vam se predstavimo i pojasnimo naše aktivnosti i usluge, koje Vam nudimo u cilju boljeg i lakšeg obavljanja svakodnevnog posla, povećanja produktivnosti i ostvarivanja profita. Kao jedini ovlašćeni distributer mašina, rezervnih delova i pružaoc servisnih usluga, nudimo Vam sigurnost, pouzdanost i kvalitet bez premca, u svim aspektima podrške koju Vam pružamo. Tu smo da vam pružimo potrebnu podršku kako bi vaš posao tekao bez problema. Tu smo zbog Vas.

NOVI KATALOG DELOVA 2021

Želeli bi da vam predstavimo novi Katalog delova za 2021. godinu, sa nekim novim, ali i starim ali proverenim stavkama, koje vaš svakodnevni posao treba da olakšaju, ubrzaju i unaprede. Možda niste ni razmišljali o nekim stvarima koje imamo u asortimanu, a mogu Vam značajno olakšati posao. Prelistajte naš novi katalog delova i pribora za 2021. i pronađite stavke koje vas interesuju.

SAVETI SERVISNIH EKSPERATA

Dragi posetioci, ovaj kratak film o Expert Check – Ekspertskom pregledu govori vam o vrsti kontrola koje se vrše pri samom pregledu. Ova i još mnoge druge kontrole služe kako bi se izvršio kompletan pregled Vaše mašine i stekla tačna slika o staju vaše mašine. Podaci o kontrolnim tačkama dobijaju se iz servisne baze John Deere, koja se dopunjava iz servisnih baza distributera iz celog sveta. Ovakav detaljan pregled sa osvrtom na sve kritične tačke za svaki model mašine, dostupan je samo ovlašćenim distributerima i serviserima i jedini vam daje presek stanja mašine sa predlogom potrebnih I preporučenih popravki, kako bi Vaša mašina bila spremna za maksimalne performanse u predstojećoj sezoni. Naši Servisni Eksperti opremljeni su svim potrebnim alatima i opremom, za proveru svih mehaničkih i električno – elektronskih komponenata. Kontaktirajte nas za više detalja i pratite nas na društvenim mrežama za naredne objave i filmove na ovu temu.

NE RIZIKUJTE

Ovaj i mnogi drugi filmovi na šaljiv način skreću pažnju da povoljnije rešenje nije uvek i jeftinije na kraju. Pratite nas na društvenim mrežama gde redovno objavljujemo filmove na temu kvaliteta originalnih rezervnih delova i potrošnog materijala i prednosti koje dobijate njihovim korišćenjem. Značaj korišćenja originalnih rezervnih delova je višestruk. Samo originalni delovi su projektovani i izrađeni da zadovolje stroge standarde kvaliteta John Deere-a i oni će obezbediti pouzdanost Vaše mašine kao prvog dana eksploatacije. Originalni delovi su pokriveni fabričkom garancijom i povećavaju vrednost vaše mašine pri zameni, a korišćenjem istih od nas dobijate podršku i stručne savete kako bi vaša mašina radila bez greške.

Evropski distributivni centar za delove – Podrška bez premca!

Dostupnost rezervnih delova je bitan faktor u eksploataciji poljoprivredne mehanizacije i u poljoprivrednoj proizvodnji uopšte. U sezoni produktivnost često čini razliku između zarade i gubitka, pa je zaustavno vreme za održavanje i popravke uvek bitan faktor u računici profitabilnosti. Brza i redovna isporuka rezervnih delova je ključna za redovno obavljanje redovnih radnih operacija, pa mi kao ovlašćeni distributer stalno dižemo nivo lagera originalnih rezervnih delova i potrošnog materijala za sve John Deere mašine.

Pored sopstvenih zaliha glavni oslonac pri isporuci rezervnih delova je Evropski distributivni centar za delove (EPDC). Glavni distributivni centar za Evropu, Afriku, Bliski i Srednji istok raspolaže sa 105.000 m2 zatvorenog magacinskog prostora i na lageru u svakom momentu ima preko 300.000 različitih pozicija rezervnih delova i jedan je od najvećih distributivnih centara ovakve vrste u svetu. Svakodnevno se primi i obradi 6800 porudžbina a nedeljni promet rezervnih delova je preko 500.000 kilograma, određene pozicije se čuvaju i do 30 godina nakon prestanka proizvodnje određenog modela.


Sve ovo pokreće tim od 260 ljudi koji u 3 smene brinu da svaka porudžbina stigne do kupaca u najkraćem roku.

JOHN DEERE FARMSIGHT PAKET SERVISNIH USLUGA

FarmSight je paket servisnih usluga koji olakšava Vaš svakodnevni posao na imanju. Izaberite paket koji najbolje odgovara Vašim zahtevima i unapredite svoju proizvodnju. 

Naši FarmSight servisni paketi obuhvataju usluge koje doprinose unapređenju produktivnosti, performasi i podrške u agrobiznisu. Koristite iskustva farmera iz celog sveta, i iskoristite najbolja za svoj posao.

John Deere FarmSight – Vaša pametna farma!