3. DAN – Priključne mašine iz naše ponude

_

Kompanija KITE DOO u svom prodajnom programu nudi širok spektar priključne mehanizacije, različitih renomiranih proizvođača kao što su KUHN, zatim priključnu mehanizaciju JOHN DEERE, SIPTEC, ALPEGO, JOSKIN.

Kao kompanija vodimo se mišljenjem da svakom klijentu ponudimo u skladu sa zastupljenom proizvodnom tehnologijom, celokupan mašinski prsten, bilo da se radi o konvencionalnom ili konzervacijskom sistemu ratarske i povrtarske proizvodnje.

Mašine i oruđa koje možemo da ponudimo od brendova koje zastupamo, mogu da se svrstaju u sledeće grupe:

  • Mašine i oruđa za osnovnu i dopunsku obradu zemljišta
  • Mašine za negu i zaštitu useva
  • Mašine za setvu
  • Mašine za đubrenje
  • Zelena linija mašina
  • Transportna sredstva
  • Mašine za ishranu stoke

Be. Strong. Be. KUHN

Prodajni program započinjemo od KUHN -a, koji je jedan od svetskih lidera u proizvodnji priključne mehanizacije sa više fabrika lociranih širom sveta. U KUHN -u,  uz „specijalisti za obradu zemljišta“ sa više od 2.000 međunarodno priznatih tehničkih patenata, jedno je sigurno, za svaki Vaš zahtev mi ćemo vam odgovoriti sa adekvatnom mašinom da zadovolji Vaše potrebe.

Kako je u Srbiji još uvek zadržan konvencionalni način obrade zemljišta, shodno tome predstavljamo Vam naša najprodavanija oruđa.

Pored mašina za pripremu zemljišta, KUHN se može pohaliti i prvoklasnim pratećim mašinama kao što su rasipači, sejalice, prskalice i drugi. Upoznajte se sa jednim od jednostavnijih modela rasipača uz našeg Regionalnog Menadžera prodaje, Tomislava Protulipca.

KUHN NOVITETI

Da biste opstali u biznisu, pa i poljoprivrednom, morate biti vizionar. Što pre shvatite i pripremite se na budućnost koja nam stiže, shvatićete da će se najveći deo dobiti u poljoprivednoj proizvodnji ostvariti „šparanjem“ odnosno uštedama inputa, koje najviše opterećuju proizvodnju, a to su: hemija, đubrivo, seme. Ko više uštedi, taj će više imati. Zato pogledajte kakve smo novitete spremili za Vas.

Kuhn rasipači sa ćelijama za merenje sa mogućnošću varijabilnog rasipanja:

Kuhn prskalice sa AUTO SPRAY varijabilnom normom tretiranja:

Kuhn Maxima sejalice sa varijabilnom normom setve po sekcijama:

KUHN rešenja za setvu

Ukoliko ste se ipak odlučili za nešto drugačiji, konzervacijski sistem proizvodnje, onda možemo da vam ponudimo rešenja sejalica za direktnu setvu i setvu uz minimalno obrađeno zemljište. Tu su AUROCK i ESPRO serija sejalica, sa nizom različitih konfiguracijskih mogućnosti, a sve sa ciljem da se u jednom prohodu obavi setva sa optimalnom vučnom silom traktora. Kada se sve stavi na papir,očekujte isti ili za nijansu niži prinos u odnosu na konvencionalni sistem proizvodnje, ali znatno manje časova rada i potrošenog goriva, što Vam obezbeđuje više slobodnog vremena, uz veću krajnju dobit.

Ako je sve ovo za Vas još uvek krupan zalogaj, ne brinite tu su još uvek klasične sejalice, proste izvedbe, a gledanjem sledećeg videa, saznajte glavne pojedinosti.

Prodajni program brenda SIPTEC

Kako bi proširili našu paletu ponude mašina i oruđa za obradu i pripremu zemljišta i kako bi bili još konkurentniji na tržištu, tu je i prodajni program SIPTEC mašina, koji sa svojim inovativnim rešenjima mogu da pariraju i najvećim brendovima, a sve to po tržišno pristupačnijim cenama. Detaljnije se možete upoznati sa prodajnim programom SIPTECA klikom na sledeći video.

ALPEGO podrivači

Dobar podrivač je uvek dobro imati u dvorištu, nikad se ne zna koja će proizvodna godina zahtevati razbijanje plužnog đona, obradu uvratina, prorahljivanje delova na parceli sa težim mehaničkim sastavom, spuštanje površinske vode u dublje slojeve. Zbog toga smo za vas pripremili odlično rešenje u vidu ALPEGO podrivača.

John Deere Prskalice

Pored svih pobrojanih brendova, tu nije kraj. Ukoliko ste se uverili u JOHN DEERE kvalitet preko traktora ili kombajna, i želite da ostanete u zelenoj boji kao svestrani proizvođač poljoprivredne mehanizacije, John Deere Vam stoji na raspolaganju i sa svojim kvalitetnim priključcima, kao što su sejalice, rolo balirke, prskalice, zelena linija i još dosta toga. Upravo za Vas, Regionalni Menadžer prodaje, Ivan Sokoli, u kratkim crtama izložiće glavne prednosti John Deere prskalice.

MOŽDA VAS TAKOĐE INTERESUJE…

_

M 700 SERIJA JOHN DEERE PRSKALICA – SVI MODELI