2. DAN – John Deere kombajni

_

Mesto gde nastaju John Deere univerzalni žitni kombajni, kao i samohodni silažni kombajni vodi nas u Nemačku, u mesto Zweibrucken. Pored automatizovane linije proizvodnje, preko 1.000 obučenih radnika se trudi da svaki od 5.500 godišnje sklopljenih kombajna bude po zamisli konstruktora, što znači prvoklasni kvalitet i poslednja reč tehnologije, za postizanje vrhunskih eksploatacionih zadataka.

John Deere kompanija potvrđuje višedecenijsku lidersku poziciju, kao jedna od najkompletnijih proizvođača poljoprivredne mehanizacije, što se može videti i u raznovrsnosti ponude kombajna. John Deere u svom prodajnom programu nudi: W seriju – sa klasičnim tangencijalnim sistemom izvršaja, T seriju – tangencijalni tip kombajna sa 2 bubnja i prelaznim biterom, S seriju – kombajni sa aksijalnim sistemom izvršaja, i poslednja ali najveća serija koja se nalazi u prodajnom portfoliu kompanije John Deere je X serija – sa sistemom izvršaja sa dva aksijalna rotora, izuzetnih eksploatacionih performansi.

Za što bolje upoznavanje sa JD kombajnima tu je naš Brend Menadžer Boris Budurin.

Pogledajte porfolio John Deere kombajna.

Pored toga što su svi kombajni eksploataciono ispitani po izlasku iz fabrike, kompanija KITE DOO se trudi da i na poljima Srbije prikaže eksploatacione potencijale John Deere kombajna, i da uveri sve naše potencijalne kupce, da će ukoliko se odluče za kupovinu naših mašina, napraviti pravi korak.

John Deere Kombajn Demo Dane i John Deere Kombajn Kamp, tokom 2020. godine smo održali na nekoliko različitih lokacija sa našim W650, T560 i S770i kombajnima. Kvalitet rada je dokazan pred prisutnim posetiocima, gde se kao primarno dokazao minimalni rastur i lom zrna, impozantni eksploatacioni učinci i mogući nivo automatizacije kombajna. Ukoliko niste imali prilike da prisustvujete našim događajima, imate prilike da vidite kako je to izgledalo u našoj organizaciji.

SERIJA T

T-serija kombajna, za koji očekujemo u perspektivi da će biti među popularnijim modelima na našem tržištu, poseduje 2 izvršajna bubnja i jedan prelazni biter, gde sa takvim načinom izvršaja postiže impozantne eksploatacione pokazatelje i sve to u kompaktnom dizajnu.

SERIJA W

W – serija kombajna, do sada najprodavanija serija John Deere kombajna na našem tržištu, odlikuje se jednostavnošću izvršajne tehnologije, koju pre svega krase detalji kao što su: 1. veliki bubanj-manje energije za okretanje,a samim tim manja obodna brzina koja nežnije izvršava zrno sa minimalnim oštećenjima; 2. Velika aktivna separaciona površina sa inovativnim elementima – pužnim transporterima na sabirnoj ravni i aluminijumskim sitima 3. Krajnji odličan kvalitet slame 4. Jedno od najbolje dizajniranih okruženje rukovaoca u klasi

SERIJA S

Sa S serijom kombajna smo ove godine izvršili najviše demonstracija u radu, u različitim kulturama. Potvrdili smo očekivano – ovaj kombajn je šampion u kvalitetu očišćenog zrna i minimalnom rasturu zrna, što mogu posvedočiti i prisutni. Eksploatacioni rezultati u žetvi pšenice govore da smo tokom svih demonstarcija sa S770i kombajnom, imali manje od 0.3 % loma zrna u bunkeru, pri različitim uslovima žetve, pri prinosima od 4 t/ha – 9,1 t/ha, dok je uzorkovanjem u kontrolnoj posudi, po prolasku kombajna sa uključenom i isključenom sečkom, zabeleženo da ni u jednom momentu gubici zrna nisu prelazili gornju granicu od 0,4 %, dok je prosek bio 0,2 %. Ovi podaci bi trebali biti interesantni svima onima koji pokušavaju da ostvare dodatnu dobit, a pogotovo ljudima koji rade sa skupocenim kulturama i semenskom robom, jer upravo ti proizvođači znaju cenu svakog prosutog zrna!

Iskoristite priliku da zavirite zajedno sa nama u unutrašnjost S770i kombajna i otkrijete tajnu koju on krije. Obratite pažnju na aksijalnu tehnologiju izvršaja, sa posebno dizajniranim i ekscentrično postavljenim Tri Stream rotorom.

I tu nije kraj našim kombajnima…

Verujemo da ste čuli za novu John Deere X-seriju kombajna, ogromnih eksploatacinih mogućnosti, koju kao i Vi sa nestrpljenjem očekujemo. Možemo vam reći da je ovo sam vrh žitnih kombajna po tehničkom, tehnološkom, ergonomskom i bilo kom drugom pogledu! U iščekivanju pružamo Vam video da uživate u njemu!

SILAŽNI KOMBAJNI

Pored žitnih kombajna John Deere je prisutan na tržištu i sa SPFH (samohodnim silažnim kombajnima) koji sa svojim vrhunskim mogućnostima ne zaostaju ni malo za kvalitetom kakav pružaju žitni kombajni. Tu su dve serije silažnih kombajna 8000 i 9000 serije, sa više različitih modela, gde ćemo zasigurno sa nekim zadovoljiti Vaše zahteve po pitanju spremanja najkvalitetnijeg silažnog obroka, a možda je to upravo i model 8200 sa kojim se možete bliže upoznati klikom na sledeći snimak.

MOŽDA VAS TAKOĐE INTERESUJE…

_

S SERIJA JOHN DEERE KOMBAJNA
– SVI MODELI

T SERIJA JOHN DEERE KOMBAJNA
– SVI MODELI

W SERIJA JOHN DEERE KOMBAJNA
– SVI MODELI