1. DAN – John Deere Traktori

_

Prenosimo Vam poruke direktora kompanije KITE DOO – Imrea Kiša i Đorđa Miškovića, povodom svečanog otvaranja Prvog Međunarodnog virtuelnog poljoprivrednog sajma – Expoonline!

Traktori John Deere serije 6M.

Godina 2020. je donela potpuno novu 6M seriju, kojom su obuhvaćeni traktori od 90 do 195 KS. Prilikom dizajniranja, zadržane su proverene karakteristike stare serije, kao što je jedinstvena puna šasija i velika podizna moć zadnjih poluga, dok je komfor, snaga i tehnologija nove 6M serije dodatno unapređena. Potpuno nova unutrašnjost kabine, sa nizom elektro komandi i preglednim stubnim displejom omogućuje da sve potrebne informacije i komande budu na dohvat ruke.

Tri opcije različitih menjačkih prenosnika su dostupni na novoj 6M seriji:
PowerQuad i AutoQuad sa četvorostepenim Powershift menjačem, dok CommandQuad Plus nudi potpuno automatizovanu promenu stepena prenosa i rangova bez upotrebe kvačila i može biti opciono opremljeni sa Compact CommandArm-om, sa svim funkcijama lociranim na zaslonu sedišta.

Do 4 elektro SCV izvoda su po prvi put dostupni na ovoj seriji traktora!

Komfor + Nova LED radna svetla +AMS tehnologija = Više vremena za produktivan rad, bez zamora.

Zavirite u svaki kutak nove 6M serije, kroz Youtube playlistu, sa našim regionalnim menadžerom Goranom Demkom Rihterom.

John Deere 6R!

Često ste nas pitali koja je razlika između 6M i 6R serije John Deere traktora. Upravo ova plejlista će odgovoriti za svako pitanje.

Traktori John Deere serije 7R.

Odnos perfektno raspoređene mase traktora i konjskih snaga od 363 ks (267 kW) sa IPM-om, daju seriji 7R idealnu specifičnu težinu. Tako konstruisan traktor ne samo da povećava vašu produktivnost, već vas pozicionira ispred svih drugih.

Mala ukupna masa i velika snaga omogućuje traktorima iz serije 7R izuzetnu fleksibilnost u obavljanju radnih operacija. Ovi agilni traktori su projektovani da ubrzaju Vas i Vaše poslovanje.

Novi integrisani prijemnik StarFire 6000 postiže punu tačnost signala brže nego ikada, a isporučuje se fabrički kalibrisan i zaštićen od krađe.

Nova serija John Deere traktora 8R – Nezaustavljivo stižu do Vas!

Najprodavanija i najpouzdanija serija teških traktora u Srbiji dobija dostojne naslednike!

MOŽDA VAS TAKOĐE INTERESUJE…

_

7R SERIJA JOHN DEERE TRAKTORA – SVI MODELI

8R SERIJA JOHN DEERE TRAKTORA – SVI MODELI

8RT SERIJA JOHN DEERE TRAKTORA – SVI MODELI

8RX SERIJA JOHN DEERE TRAKTORA – SVI MODELI