Izaberite svoju “Zvezdu Žetve” za 2022. Godinu

7. DAN – John Deere kombajni

_

Zweibrucken  – Mesto gde nastaju John Deere univerzalni žitni i samohodni silažni kombajni! Pored automatizovane linije proizvodnje, preko 1.000 obučenih radnika se trudi da svaki od 5.500 godišnje sklopljenih kombajna bude po zamisli konstruktora, što znači prvoklasni kvalitet i poslednja reč tehnologije, za postizanje vrhunskih eksploatacionih zadataka.

JOHN DEERE HARVESTING DAYS

Svake godine sa Vama, našim cenjenim klijentima, smo posećivali Zweibrucken, radi učestvovanja u  dvodnevnom programu JOHN DEERE HARVESTING DAYS – DANIMA POSVEĆENIH KOMBAJNIMA I ŽETVI

Šta Vam nudi program Harvesting Days?

  • Jedinstvenu manifestacija
  • Upoznate ljude uključene u proces konstrukcije mašina
  • Zavirite u svaki detalj mašine raspoređeni u malim grupama
  • Povećajte produktivnost Vašeg rada savetima naših stručnjaka
  • Saznate zašto John Deere FarmSight i John Deere inteligentna rešenja predstavljaju budućnost obavljanja žetve
  • Ekskluzivni obilazak namodernije fabrike kombajna u Zweibrücken -u
  • Razmenite saznanja, upoznate se i družite sa sebi sličnim zaljubljenicima u žitne i silažne kombajne.

John Deere Harvesting Days 2021.- Dan posvećeni John Deere kombajnima i žetvi je ove godine održan 18. juna 2021. u KITE DOO servisno – distributivnom centru u Bačkoj Topoli.

SERIJA T 

_

SERIJA T

Prezentacija nove John Deere T serije kombajna

Predstavljanje  nove T serije kombajna nastavljamo uz našeg John Deere Brand menadžera, Dipl. Inž. Boris Budurina.

COMBINE CHALLENGE – IZAZOV KOMBAJNA

TOLIKO SMO SIGURNI U PERFORMANSE NAŠIH KOMBAJNA, DA SMO IH U POSLEDNJE 3 GODINE UPOREDNO TESTIRALI SA NJIHOVIM KONKURENTIMA, U IZAZOVU DA NAS NADMAŠE I OSVOJE 10.000 EVRA.

DO SAD NIKO NIJE OSVOJIO NAGRADU !

U zemljama širom evrope serija T se nadmetala –  heder na heder, sa odgovarajućim konkurentskim kombajnima, isti usev….isto polje….isti uslovi….i ista brzina. Uprkos svim ovim izazovima, i dalje je najbolji rezultat ostvarilvala T serija John Deere kombajna. Izazov za koji smo se odlučili pokazuje našu uverenost u superiorne performanse vršidbe serije T serije John Deere kombajna.

SERIJA S700 –  MINIMALNI GUBICI I KVALITET ZRNA ZAGARANTOVANI

_

Sa S serijom kombajna smo prošle godine izvršili najviše demonstracija u radu, u različitim kulturama. Potvrdili smo očekivano – ovaj kombajn je šampion u kvalitetu očišćenog zrna i minimalnom rasturu zrna, što mogu posvedočiti i prisutni.

Eksploatacioni rezultati u žetvi pšenice govore da smo tokom svih demonstarcija sa S770i kombajnom, imali manje od 0.3 % loma zrna u bunkeru, pri različitim uslovima žetve, pri prinosima od 4 t/ha – 9,1 t/ha, dok je uzorkovanjem u kontrolnoj posudi, po prolasku kombajna sa uključenom i isključenom sečkom, zabeleženo da ni u jednom momentu gubici zrna nisu prelazili gornju granicu od 0,4 %, dok je prosek bio 0,2 %.

Ovi podaci bi trebali biti interesantni svima onima koji pokušavaju da ostvare dodatnu dobit, a pogotovo ljudima koji rade sa skupocenim kulturama i semenskom robom, jer upravo ti proizvođači znaju cenu svakog prosutog zrna!

Iskoristite priliku da zavirite zajedno sa sa John Deere Brand Menadžerom, Dipl. Inž. Boris Budurinom, u unutrašnjost S770i kombajna i otkrijete TAJNU MALOG RASTURA I LOMA ZRNA KOMBAJNA JOHN DEERE  S770i

Kvalitet zrna Zagarantovan – S700 serija John Deere kombajna

Naša garancija za vlasnike novih kombajna serije S700

John Deere kvalitet ovršenog zrna je od velikog značaja u određenim granama, kao što je semenska proizvodnja. Nenarušena struktura semena sa ocuvanom klicom je primat. Pri klijanju rasturenog zrna na parceli, lomljeno zrno se neće primetiti, pa samim tim možete imati lažnu sliku o kvalitetu rada Vašeg kombajna.

Proverite na vreme kvalitet rada Vašeg kombajna, jer svako zrno se broji, a uz aksijalne John Deere kombajne Serije S700, kvalitet zrna je zagarantovan.

Vreme je za nadgradnju – Kombajni 2021 »  https://www.deere.rs/sr/campaigns/ag-turf/garantovan-kvalitet-zrna/

SERIJA S700

Da li računate na SKRIVENE TROŠKOVE – NEVIDLJIVE GUBITKE!

Minimalni gubici i kvalitet zrna zagarantovani sa John Deere kombajnima!

Troškovi koji nastaju u toku rada kombajna se ogledaju u rasturu čitavog zrna, nečistoći u bunkeru i lomu zrna. Upravo poslednji parametar predstavlja prikrivene troškove, jer je ovakva vrsta rastura teško uočljiva i u bunkeru i na parceli. Naime, slomljeno zrno koje dospe na parcelu iz kombajna, ima narušenu strukturu, odnosno oštećenu klicu, pa samim tim takva vrsta rastura neće isklijati na parceli i biti primećena.

Istraživanja pokazuju da ukoliko se u bunkeru pronađe određena količina loma, isti količina loma se nalazi i na parceli. Prema kalkulaciji, troškovi nastali ovim putem nisu ni malo zanemarljivi.

Ukoliko se lom od 3%, što je slučaj kod hibridnih kombajna, redukuje na 1%, kao kod naše S serije John Deere kombajna, na površini od 500 ha u periodu od 5 godina javlja se razlika od 64.000 €.

Razlika je u nijansama, sa nama budite uvek za korak ispred drugih!

SERIJA W

_

John Deere W serija kombajna je do sada najprodavanija serija John Deere kombajna na našem tržištu, odlikuje se jednostavnošću izvršajne tehnologije, koju pre svega krase detalji kao što su:

  1. veliki bubanj-manje energije za okretanje,a samim tim manja obodna brzina koja nežnije izvršava zrno sa minimalnim oštećenjima
  2. Velika aktivna separaciona površina sa inovativnim elementima – pužnim transporterima na sabirnoj ravni i aluminijumskim sitima
  3. Krajnji odličan kvalitet slame 4. Jedno od najbolje dizajniranih okruženje rukovaoca u klasi

Zavirite u svaki detalj, najprodavanije serije John Deere kombajna ikad na tržištu Srbije,  zajedno sa John Deere Brand Menadžerom, Dipl. Inž. Boris Budurinom.

I tu nije kraj našim kombajnima… SERIJA X

_

SERIJA X

Verujemo da ste čuli za novu John Deere X-seriju kombajna, ogromnih eksploatacinih mogućnosti, koju kao i Vi sa nestrpljenjem očekujemo. Možemo vam reći da je ovo sam vrh žitnih kombajna po tehničkom, tehnološkom, ergonomskom i bilo kom drugom pogledu! U iščekivanju pružamo Vam video da uživate u njemu!

HERDERI KOMBAJNA

_

Naš širok asortiman hedera za kombajne visokih performansi, nude sve moguće funkcije, od fleksibilnosti obrade svih useva do posebnih karakteristika za izazovne uslove. Nađite ono što vam savršeno odgovara.

SILAŽNI KOMBAJNI – JOHN DEERE

_

SILAŽNI KOMBAJNI – JOHN DEERE

Pored žitnih kombajna John Deere je prisutan na tržištu i sa SPFH (samohodnim silažnim kombajnima), koji sa svojim vrhunskim mogućnostima ne zaostaju ni malo za kvalitetom kakav pružaju žitni kombajni.

U ponudi su dve serije silažnih kombajna, serija 8000 i 9000, sa više različitih modela, gde ćemo zasigurno sa nekim zadovoljiti Vaše zahteve po pitanju spremanja najkvalitetnijeg silažnog obroka, a možda je to upravo i model 8200 sa kojim se možete bliže upoznati klikom na sledeći snimak.

John Deere Silažni Kombajn 8200i – Na putu ka ponosnom vlasniku 2021.

Izaberite John Deere silažni kombajn i investiraćete u više nego što je svetski vodeća mašina. Pridružićete se Timu koji obezbeđuje usluge i podršku svetske klase, tako da ne prestajete sa radom.

Ali to nije sve!

Nešto dodatno dolazi kao standard – to je John Deere reputacija, bez premca.

Jedna kompanija, jedno ime, još od 1837. godine!

Rešenja za Preciznu Poljoprivredu

_

MOŽDA VAS TAKOĐE INTERESUJE…

_

S SERIJA JOHN DEERE KOMBAJNA
– SVI MODELI

T SERIJA JOHN DEERE KOMBAJNA
– SVI MODELI

W SERIJA JOHN DEERE KOMBAJNA
– SVI MODELI

8000 SERIJA JOHN DEERE SILAŽNIH KOMBAJNA
– SVI MODELI