7. DAN – Postprodajna podrška

_

SERVISNE USLUGE KITE DOO

Servisna služba kompanije KITE DOO, se bavi održavanjem kompletnog ranga mašina, koje je deo prodajnog programa naše kompanije. Servisni tim sačinjava 18 stručnih i obučenih profesionalaca, koji su uvek spremni da reaguju, kako na terenu, tako i u našim radionicama. Bavimo se redovnim održavanjem, havarijskim održavanjem, u garanciji i van garancije, i to na dva osnovna načina. Prvi je rad u našim opremljenim radionicama, koje se nalaze u Novom Sadu i u Bačkoj Topoli, a u bliskoj budućnosti planiran je i remontni centar u Sremskoj Mitrovici. Takođe, bavimo se i terenskim radom, za sve popravke za koje je neophodno da se izađe na teren i da se obezbedi ispravnost mašine. Na raspolaganju imamo 15 servisnih vozila opremljenih svim potrebnim konvencionalnim i specijalnim alatima za popravku Vaših mašina. Svi članovi našeg servisnog tima, posećuju redovno trening centre, kako bi svoju profesionalnost podigli na najviši nivo. Ono što nudimo kupcima u zimskom periodu, kada je sezona završena i sve mašine stoje parkirane, je Expert Check – provera mašine od strane stručnog lica, kako bi se na vreme i blagovremeno obezbedilo, da mašina u narednu sezonu uđe maksimalno ispravna, da bi mogla da ispuni sve one zahteve koji se od nje i očekuju.

REZERVNI DELOVI I OPREMA

Pravovremeno i kvalitetno održavanje, obezbediće Vam potrebne radne sate u sezoni bez zastoja i neplaniranih troškova. Mi kao ovlašćeni distributeri brendova John Deere, JCB, Kuhn, Joskin, Geringhoff i drugih, nudimo Vam samo originalne rezervne delove i maziva, pokrivene fabričkom garancijom. Kod nas ćete naći originalni kvalitet po najpovoljnijim cenama, dostupan odmah, za sve Vaše potrebe. Proverite naš kompletan asortiman proizvoda i pratite nas na društvenim mrežama za sve novosti i informacije.

Dragi posetioci, dobro došli na prezentaciju postprodajne podrške kompanije KITE DOO Novi Sad. Želimo da Vam se predstavimo i pojasnimo naše aktivnosti i usluge, koje Vam nudimo u cilju boljeg i lakšeg obavljanja svakodnevnog posla, povećanja produktivnosti i ostvarivanja profita. Kao jedini ovlašćeni distributer mašina, rezervnih delova i pružaoc servisnih usluga, nudimo Vam sigurnost, pouzdanost i kvalitet bez premca, u svim aspektima podrške koju Vam pružamo. Tu smo da vam pružimo potrebnu podršku kako bi vaš posao tekao bez problema. Tu smo zbog Vas.

NOVI KATALOG DELOVA 2021

Želeli bi da vam predstavimo novi Katalog delova za 2021. godinu, sa nekim novim, ali i starim ali proverenim stavkama, koje vaš svakodnevni posao treba da olakšaju, ubrzaju i unaprede. Možda niste ni razmišljali o nekim stvarima koje imamo u asortimanu, a mogu Vam značajno olakšati posao. Prelistajte naš novi katalog delova i pribora za 2021. i pronađite stavke koje vas interesuju.

EXPERT CHECK – EKSPERTSKI PREGLED

Dobro poznati Expert Check – Ekspertski Pregled kombajna u predsezoni pruža vam sigurnost u žetvi, da radite punim kapacitetom bez zastoja. Proverom svih vitalnih tačaka kombajna po servisnim inspekcijskim listama John Deere-a, prekontrolisaćemo sve sisteme vašeg kombajna i predočiti vam stanje i dati predlog neophodnih popravki I održavanja. Pozovite nas i do kraja meseca maja 2021. iskoristite specijalne pogodnosti za nabavku rezervnih delova po listama Ekspertskog Pregleda

SAVETI SERVISNIH EKSPERATA

Dragi posetioci, ovaj kratak film o Expert Check – Ekspertskom pregledu govori vam o vrsti kontrola koje se vrše pri samom pregledu. Ova i još mnoge druge kontrole služe kako bi se izvršio kompletan pregled Vaše mašine i stekla tačna slika o staju vaše mašine. Podaci o kontrolnim tačkama dobijaju se iz servisne baze John Deere, koja se dopunjava iz servisnih baza distributera iz celog sveta. Ovakav detaljan pregled sa osvrtom na sve kritične tačke za svaki model mašine, dostupan je samo ovlašćenim distributerima i serviserima i jedini vam daje presek stanja mašine sa predlogom potrebnih I preporučenih popravki, kako bi Vaša mašina bila spremna za maksimalne performanse u predstojećoj sezoni. Naši Servisni Eksperti opremljeni su svim potrebnim alatima i opremom, za proveru svih mehaničkih i električno – elektronskih komponenata. Kontaktirajte nas za više detalja i pratite nas na društvenim mrežama za naredne objave i filmove na ovu temu.

NE RIZIKUJTE

Ovaj i mnogi drugi filmovi na šaljiv način skreću pažnju da povoljnije rešenje nije uvek i jeftinije na kraju. Pratite nas na društvenim mrežama gde redovno objavljujemo filmove na temu kvaliteta originalnih rezervnih delova i potrošnog materijala i prednosti koje dobijate njihovim korišćenjem. Značaj korišćenja originalnih rezervnih delova je višestruk. Samo originalni delovi su projektovani i izrađeni da zadovolje stroge standarde kvaliteta John Deere-a i oni će obezbediti pouzdanost Vaše mašine kao prvog dana eksploatacije. Originalni delovi su pokriveni fabričkom garancijom i povećavaju vrednost vaše mašine pri zameni, a korišćenjem istih od nas dobijate podršku i stručne savete kako bi vaša mašina radila bez greške.

Evropski distributivni centar za delove – Podrška bez premca!

Dostupnost rezervnih delova je bitan faktor u eksploataciji poljoprivredne mehanizacije i u poljoprivrednoj proizvodnji uopšte. U sezoni produktivnost često čini razliku između zarade i gubitka, pa je zaustavno vreme za održavanje i popravke uvek bitan faktor u računici profitabilnosti. Brza i redovna isporuka rezervnih delova je ključna za redovno obavljanje redovnih radnih operacija, pa mi kao ovlašćeni distributer stalno dižemo nivo lagera originalnih rezervnih delova i potrošnog materijala za sve John Deere mašine.

Pored sopstvenih zaliha glavni oslonac pri isporuci rezervnih delova je Evropski distributivni centar za delove (EPDC). Glavni distributivni centar za Evropu, Afriku, Bliski i Srednji istok raspolaže sa 105.000 m2 zatvorenog magacinskog prostora i na lageru u svakom momentu ima preko 300.000 različitih pozicija rezervnih delova i jedan je od najvećih distributivnih centara ovakve vrste u svetu. Svakodnevno se primi i obradi 6800 porudžbina a nedeljni promet rezervnih delova je preko 500.000 kilograma, određene pozicije se čuvaju i do 30 godina nakon prestanka proizvodnje određenog modela.


Sve ovo pokreće tim od 260 ljudi koji u 3 smene brinu da svaka porudžbina stigne do kupaca u najkraćem roku.

JOHN DEERE FARMSIGHT PAKET SERVISNIH USLUGA

FarmSight je paket servisnih usluga koji olakšava Vaš svakodnevni posao na imanju. Izaberite paket koji najbolje odgovara Vašim zahtevima i unapredite svoju proizvodnju. 

Naši FarmSight servisni paketi obuhvataju usluge koje doprinose unapređenju produktivnosti, performasi i podrške u agrobiznisu. Koristite iskustva farmera iz celog sveta, i iskoristite najbolja za svoj posao.

John Deere FarmSight – Vaša pametna farma!

U SIGURNIM RUKAMA

Kada vaš John Deere traktor iz serije 30 ili W/T kombajn, napuni 8 godina i više, može mu zatrebati posebno održavanje.

Vaša poljoprivredna mašina je možda starija, ali nije još za bacanje. Pobrinućemo se da imate pravi pristup – uradite naš FREE CHECK pregled po fabrički definisanim tačkama. Na osnovu ovoga naši serviseri će doći i pregledati detaljno sklopove na koje su parametri vašeg pregleda skrenuli pažnju i dati vam sugestiju za rešenje potencijalnih problema, a kreiraćemo vam i ponudu za potrebne delove za opravku, da zadovolji sve vaše potrebe za kvalitetom, cenom i pouzdanošću, a na sve radove i rezervne delove dobićete fabričku garanciju. Ovo je nova kampanja kompanije John Deere sa ciljem da vas uveri da i vaši stariji modeli mašina mogu da budu ravnopravni nosioci proizvodnje.

Za sve detalje pozovite nas i dobićete potrebne instrukcije i liste za pregled po tačkama.

JOHN DEERE ULJA I MAZIVA

John Deere ulja Vaš nevidljivi saveznik !

Ulja na oko izgledaju sva isto, ali razlike uvek postoje. John Deere već 15 godina razvija i poboljšava specifikacije svojih ulja, kako bi ispratio sve veće zahteve koji se pred njih postavljaju unapređenjem tehnologija u poljoprivredi.

Režim rada poljoprirednih mašina se značajno razlikuje od transportnih po pitanju režima i uslova rada. Specijalne formulacije svakog John Deere ulja dizajnirane su tako da u svakom momentu pruže adekvatnu zaštitu komponenti u kojima rade.

Nemojte rizikovati, upotrebom neadekvatnih ulja i maziva, zato što su dugoročne posledice upotrebom ovakvih ulja nesagledive i povlače sa sobom velike materijalne štete.

Izaberite potrebne rezervne delove i poručite ih samo jednim klikom!

Nabavka originalnih John Deere rezervnih delova je od sad lakša nego ikad!

Predstavljamo Vam novu funkcionalnost u sistemu pordžbine John Deere rezernih delova.

Na novom John Deere websajtu za Republiku Srbiju www.deere.rs u sekciji DELOVI, postoji pristup onlajn katalogu rezervnih delova, za sve modele John Deere mašina.

https://www.deere.rs/sr/delovi-i-servisiranje/delovi/

Iz udobnosti svoje fotelje ili tokom rada u polju, sa svog mobilnog telefona možete pristupiti katalogu John Deere rezervnih delova i pretraživati sve dostupne pozicije i sklopove i odabirom svake pozicije u korpu lako i jednostavno možete izvršiti nabavku potrebnih delova, sa samo par klikova.

Kad pošaljete Vaše trebovanje putem e-mail -a, koji će Vam biti automatski ponuđen izborom najbližeg ovlašćenog distributera na Vašoj teritoriji, a to je kompanija KITE DOO, u roku od samo nekoliko sati dobićete odgovor o dostupnosti i ceni traženih rezervnih delova, kao i o dinamici i načinima isporuke.

Kad kreirate sopstveni nalog na websajtu, možete pratiti Vaše porudžbine u prethodnom periodu, koje su izvršene ovim putem i uvek imati uvid u svoja trebovanja.

Ovim korisnim alatom, kompanija KITE DOO postaje još bliža i dostupnija svojim korisnicima, kako bi se olakšao svakodnevni rad, a redovno održavanje i popravke postale još brže i lakše.