3. DAN
Mašine za manipulaciju teretom i priključne mašine iz naše ponude

_

UPOZNAJTE SE SA NAŠIM PRODAJNIM PROGRAMOM VRHUNSKIH MAŠINA ZA MANIPULACIJU SA TERETOM.

SVETSKI BROJ 1 – JCB TELESKOPSKI MANIPULATORI

Bez lažne skromnosti, jedan od najboljih brendova u proizvodnji mašina za manipulaciju sa teretom i pogonske mehanizacije, je svakako JCB . Inovativnost koja ne prestaje, osećaj u sedištu kao da ste srasli sa mašinom, „UP TIME“ vreme funkcionalne ispravnosti mašine povećano na najviši mogući nivo, „LIVE LINK“ praćenje mašina i njihovih performansi, su samo neke od stvari koje ističu ove mašine. Imamo tu čast, da jedini na tržištu Srbije možemo da Vam ponudimo namenske Agri  telehendlere sa pojačanim ključnim komponentama, kako bi odgovorili i najtežim zadacima, koji se pred njih postavljaju.

JCB TELEKSOPSKI MANIPULATOR 531 -70Agri

Pregledom sledećih snimaka, upoznate sa jednim od najprodavanijih modela teleskopskih manipulatora, gde će vas sa svim pojedinostima upoznati naš JCB  Brend menadžer Aleksandar Gluvić.

JOSKIN PRODAJNI PROGRAM

_

Na teleskopske manipulatore, za manipulaciju sa teretom nadovezujemo se sa programom prikolica. Prikolice ne trebaju tokom cele godine, ali kada krene period žetve ne dozvolite da vam kombajni stoje zbog uskog grla u prevozu. Obezbedite prikolice na vreme, i to izdržljive, koje će Vas služiti dugi niz godina, sa vrhunskom zaštitnom obradom, bez bojazni od korozije.

Belgijska kompanija JOSKIN je vodeća u konstruisanju i proizvodnji poljoprivrednih mašina za transport i distribuciju organskih đubriva kao što su:

 • cisterne za osoku i uređaji za distribuisanje/inkorporaciju,
 • rasturači stajnjaka,
 • poljoprivredne i industrijske kiperske prikolice,
 • prikolice za prevoz stoke,
 • aeratori za travnjak i kosačice.

Uz našeg Regionalnog Menadžera prodaje, Ištvana Nađa, saznajte po čemu su JOSKIN prikolice pravi izbor za Vas.

LKT PRODAJNI PROGRAM

_

OLAKŠAJTE SEBI POSAO U ŠUMI UZ OKRETENE I SNAŽENE LKT ZGLOBNE TRAKTORE

LKT ima dugu istoriju u proizvodnji šumske mehanizacije, koja datira od 1971. godine. Primarni cilj LKT kompanije je proizvodnja šumskih zglobnih traktora, od 64KS do 260 KS. U šumskim uslovima, gde ne postoji pravilan drvored, pogotovo u uslovima proređivanja šume, od presudnog značaja je okretan šumski traktor sa snažnim vitlom, za slalom između stabala, a uz osiguranu bezbednost rukovaoca.

LKT šumska mehanizacija, osavremenjavanjem već postojećeg kvalitetnog mehaničkog sklopa, dobija više nego savremen traktor, sa kojim je čak moguće postići daljinsko upravljanje bez prisustva rukovaoca u kabini

KITE DOO, kao zvanični i ovlašćeni uvoznik, diler i serviser slovačkog brenda LKT, je 13.oktobra sa ponosom promovisao prvi traktor LKT uvezen u Srbiju nakon više od 30 godina.

LKT je brend koji je dobro poznat u šumskim predelima Srbije i ima dugu tradiciju i reputaciju pouzdanog i kvalitetnog šumskog traktora. Nakon dužeg perioda reorganizacije proizvodnje i vlasničke transformacije, LKT ponovo proizvodi najkvalitetnije šumske traktore, tehnički modernizovane i unapređene.

Jedan „Zeleni medved“ LKT 81 ITL, je isporučen u JP „Nacionalni park TARA“. Praktična demonstracija u radu održana je na planini Tara, na nadmorskoj visini od preko 1.300 m.

U surovim vremenskim uslovima, i isto takvim uslovima rada, koji podrazumevaju neravan teren, velike uspone i vrlo gustu šumu, LKT81 ITL i rukovalac, pokazali su šta znaju i mogu.

Traktor je bez problema savladavao velike uspone, uz to i vrlo klizav i raskvašen teren, a pri tome je izvlačio 7-8 trupaca u svakoj turi. Rukovalac, je više nego zadovoljan učinkom ovog traktora, a i zato što je nakon višedecenijskog rada u starim traktorima napokon zadužio novu, pouzdanu i moćnu mašinu.

Demonstraciji je prethodila prezentacija traktora u direkciji JP „Nacionalni park TARA“, kojoj su prisustvovali predstavnici domaćina, predstavnici JP Srbijašume i JP Vojvodina šume, kao i predstavnici Šumarskog fakulteta iz Beograda.

Jednočasovna prezentacija izvršnog direktora kompanije KITE DOO, g. Đorđa Miškovića i regionalnog menadžera prodaje, g. Aleksandra Gluvića, se na kraju pretvorila u diskusiju u kojoj su razmenjena mišljenja o aktuelnim temama – problemima u nabavci šumske mehanizacije, nepostojanju državnih i evropskih subvencija … Nakon prezentacije nastavljeno je druženje na zajedničkom ručku.

Priključne mašine iz naše ponude

_

Kompanija KITE DOO u svom prodajnom programu nudi širok spektar priključne mehanizacije, različitih renomiranih proizvođača kao što su KUHN, zatim priključnu mehanizaciju JOHN DEERE, SIPTEC, ALPEGO.

Kao kompanija vodimo se mišljenjem da svakom klijentu ponudimo u skladu sa zastupljenom proizvodnom tehnologijom, celokupan mašinski prsten, bilo da se radi o konvencionalnom ili konzervacijskom sistemu ratarske i povrtarske proizvodnje.

Mašine i oruđa koje možemo da ponudimo od brendova koje zastupamo, mogu da se svrstaju u sledeće grupe:

 • Mašine i oruđa za osnovnu i dopunsku obradu zemljišta
 • Mašine za negu i zaštitu useva
 • Mašine za setvu
 • Mašine za đubrenje
 • Zelena linija mašina
 • Transportna sredstva
 • Mašine za pripremu i distribuciju stočne hrane

Be. Strong. Be. KUHN

Prodajni program započinjemo od KUHN -a, koji je jedan od svetskih lidera u proizvodnji priključne mehanizacije sa više fabrika lociranih širom sveta. U KUHN -u,  uz „specijalisti za obradu zemljišta“ sa više od 2.000 međunarodno priznatih tehničkih patenata, jedno je sigurno, za svaki Vaš zahtev mi ćemo vam odgovoriti sa adekvatnom mašinom da zadovolji Vaše potrebe.

Kako je u Srbiji još uvek zadržan konvencionalni način obrade zemljišta, shodno tome predstavljamo Vam naša najprodavanija oruđa.

Pored mašina za pripremu zemljišta, KUHN se može pohaliti i prvoklasnim pratećim mašinama kao što su rasipači, sejalice, prskalice i drugi. Upoznajte se sa jednim od jednostavnijih modela rasipača uz našeg Regionalnog Menadžera prodaje, Tomislava Protulipca.

KUHN NOVITETI

Da biste opstali u biznisu, pa i poljoprivrednom, morate biti vizionar. Što pre shvatite i pripremite se na budućnost koja nam stiže, shvatićete da će se najveći deo dobiti u poljoprivednoj proizvodnji ostvariti „šparanjem“ odnosno uštedama inputa, koje najviše opterećuju proizvodnju, a to su: hemija, đubrivo, seme. Ko više uštedi, taj će više imati. Zato pogledajte kakve smo novitete spremili za Vas.

Kuhn rasipači sa ćelijama za merenje sa mogućnošću varijabilnog rasipanja:

Kuhn prskalice sa AUTO SPRAY varijabilnom normom tretiranja:

Kuhn Maxima sejalice sa varijabilnom normom setve po sekcijama:

KUHN rešenja za setvu

Ukoliko ste se ipak odlučili za nešto drugačiji, konzervacijski sistem proizvodnje, onda možemo da vam ponudimo rešenja sejalica za direktnu setvu i setvu uz minimalno obrađeno zemljište. Tu su AUROCK i ESPRO serija sejalica, sa nizom različitih konfiguracijskih mogućnosti, a sve sa ciljem da se u jednom prohodu obavi setva sa optimalnom vučnom silom traktora. Kada se sve stavi na papir,očekujte isti ili za nijansu niži prinos u odnosu na konvencionalni sistem proizvodnje, ali znatno manje časova rada i potrošenog goriva, što Vam obezbeđuje više slobodnog vremena, uz veću krajnju dobit.

Ako je sve ovo za Vas još uvek krupan zalogaj, ne brinite tu su još uvek klasične sejalice, proste izvedbe, a gledanjem sledećeg videa, saznajte glavne pojedinosti.

Prodajni program brenda SIPTEC

Kako bi proširili našu paletu ponude mašina i oruđa za obradu i pripremu zemljišta i kako bi bili još konkurentniji na tržištu, tu je i prodajni program SIPTEC mašina, koji sa svojim inovativnim rešenjima mogu da pariraju i najvećim brendovima, a sve to po tržišno pristupačnijim cenama. Detaljnije se možete upoznati sa prodajnim programom SIPTECA klikom na sledeći video.

ALPEGO podrivači

Dobar podrivač je uvek dobro imati u dvorištu, nikad se ne zna koja će proizvodna godina zahtevati razbijanje plužnog đona, obradu uvratina, prorahljivanje delova na parceli sa težim mehaničkim sastavom, spuštanje površinske vode u dublje slojeve. Zbog toga smo za vas pripremili odlično rešenje u vidu ALPEGO podrivača.

John Deere Prskalice

Pored svih pobrojanih brendova, tu nije kraj. Ukoliko ste se uverili u JOHN DEERE kvalitet preko traktora ili kombajna, i želite da ostanete u zelenoj boji kao svestrani proizvođač poljoprivredne mehanizacije, John Deere Vam stoji na raspolaganju i sa svojim kvalitetnim priključcima, kao što su sejalice, rolo balirke, prskalice, zelena linija i još dosta toga. Upravo za Vas, Regionalni Menadžer prodaje, Ivan Sokoli, u kratkim crtama izložiće glavne prednosti John Deere prskalice.

JOHN DEERE PRESE SA VARIJABILNOM KOMOROM

_

Bilo da radite usluge ili balirate na sopstvenom imanju raznovrne culture, stvorili smo presu idealnu za vas. Proizvodite li slamu, seno, senažu ili silažu – veliku količinu jednoga ili ponešto od svega, ovde možete izabrati svog pobednika. Prese za bale serija G, M i R svestrane su prese za okrugle bale sa varijabilnom komorom koje trebate.

Prese sa varijabalnom komorom omogućavaju izjednačenu gustinu sabijene mase duž čitavog prečnika roll bale.

Prese za bale G i M serije optimalan su izbor za redovnu, svestranu upotrebu. Robusne i kompaktne, izvrsne su za većinu kultura i radnih uslova te će dugo zadržati svoju vrednost.

Uradite mnogo više bala u danu, čak i ako završite s radom nešto ranije – naš revolucionarni sistem brzog otpuštanja Fast Release System (FRS) u kombinaciji sa sistemom za dopremanje velikog kapaciteta omogućuje da uradite više od 120 bala na sat. Dostupne s MaxiCut HC 25 Premium, MaxiCut HC 13 Premium ili RotoFlow HC Premium sistemom za dopremanje, prese V451R i V461R poseduju dizajn punog profila u kojem su trake povezane s konstrukcijom, a ne s komorom za bale. Nezavisna MaxD komora za bale nalazi se unutar konstrukcije tako da se njene stranice mogu pomaknuti i izgurati napolje radi stvaranja najbržeg sistema za otpuštanje koji smo ikada proizveli.

JOHN DEERE PRESE SA FIKSNOM KOMOROM

_

Najnaprednija tehnologija na tržištu. John Deere prese sa fiksnom komorom.

Ove balirke dele mnoge ključne komponente sa našim ostalim top balirkama. Profitirajte sa brzinom i pouzdanošću od balirki koje su najnaprednije na tržištu.

F441M PRESE

Balirka F441M je idealna za srednja gazdinstva koja zahtevaju visoku efikasnost i produktivnost usled nedostatka vremena. Opremljena sa mnoštvom opreme pruža odličnu vrednost i paket koji će raditi dugo godina.


F441R PRESE

Balirka F441R je najbolja John Deere balirka sa fiksnom komorom. Dizajnirana kako bi pružila najbolje performanse u polju.
Produžena trajnost – pojačani ležaji u zatvorenim kučištima, sa duplom zaštitom; pojačani lanci i kučišta omogučuju najbolju pouzdanost.

MOŽDA VAS TAKOĐE INTERESUJE…

_

M 700 SERIJA JOHN DEERE PRSKALICA – SVI MODELI