2. DAN – Postprodajna podrška

_

REZERVNI DELOVI I OPREMA

Pravovremeno i kvalitetno održavanje, obezbediće Vam potrebne radne sate u sezoni bez zastoja i neplaniranih troškova. Mi kao ovlašćeni distributeri brendova John Deere, JCB, Kuhn, Joskin, Geringhoff i drugih, nudimo Vam samo originalne rezervne delove i maziva, pokrivene fabričkom garancijom. Kod nas ćete naći originalni kvalitet po najpovoljnijim cenama, dostupan odmah, za sve Vaše potrebe. Proverite naš kompletan asortiman proizvoda i pratite nas na društvenim mrežama za sve novosti i informacije.

Dragi posetioci, dobro došli na prezentaciju postprodajne podrške kompanije KITE DOO Novi Sad. Želimo da Vam se predstavimo i pojasnimo naše aktivnosti i usluge, koje Vam nudimo u cilju boljeg i lakšeg obavljanja svakodnevnog posla, povećanja produktivnosti i ostvarivanja profita. Kao jedini ovlašćeni distributer mašina, rezervnih delova i pružaoc servisnih usluga, nudimo Vam sigurnost, pouzdanost i kvalitet bez premca, u svim aspektima podrške koju Vam pružamo. Tu smo da vam pružimo potrebnu podršku kako bi vaš posao tekao bez problema. Tu smo zbog Vas.

Evropski distributivni centar za delove – Podrška bez premca!

Dostupnost rezervnih delova je bitan faktor u eksploataciji poljoprivredne mehanizacije i u poljoprivrednoj proizvodnji uopšte. U sezoni produktivnost često čini razliku između zarade i gubitka, pa je zaustavno vreme za održavanje i popravke uvek bitan faktor u računici profitabilnosti. Brza i redovna isporuka rezervnih delova je ključna za redovno obavljanje redovnih radnih operacija, pa mi kao ovlašćeni distributer stalno dižemo nivo lagera originalnih rezervnih delova i potrošnog materijala za sve John Deere mašine.

Pored sopstvenih zaliha glavni oslonac pri isporuci rezervnih delova je Evropski distributivni centar za delove (EPDC). Glavni distributivni centar za Evropu, Afriku, Bliski i Srednji istok raspolaže sa 105.000 m2 zatvorenog magacinskog prostora i na lageru u svakom momentu ima preko 300.000 različitih pozicija rezervnih delova i jedan je od najvećih distributivnih centara ovakve vrste u svetu. Svakodnevno se primi i obradi 6800 porudžbina a nedeljni promet rezervnih delova je preko 500.000 kilograma, određene pozicije se čuvaju i do 30 godina nakon prestanka proizvodnje određenog modela.


Sve ovo pokreće tim od 260 ljudi koji u 3 smene brinu da svaka porudžbina stigne do kupaca u najkraćem roku.

Izaberite potrebne rezervne delove i poručite ih samo jednim klikom!

Nabavka originalnih John Deere rezervnih delova je od sad lakša nego ikad!

Predstavljamo Vam novu funkcionalnost u sistemu pordžbine John Deere rezernih delova.

Na novom John Deere websajtu za Republiku Srbiju www.deere.rs u sekciji DELOVI, postoji pristup onlajn katalogu rezervnih delova, za sve modele John Deere mašina.

https://www.deere.rs/sr/delovi-i-servisiranje/delovi/

Iz udobnosti svoje fotelje ili tokom rada u polju, sa svog mobilnog telefona možete pristupiti katalogu John Deere rezervnih delova i pretraživati sve dostupne pozicije i sklopove i odabirom svake pozicije u korpu lako i jednostavno možete izvršiti nabavku potrebnih delova, sa samo par klikova.

Kad pošaljete Vaše trebovanje putem e-mail -a, koji će Vam biti automatski ponuđen izborom najbližeg ovlašćenog distributera na Vašoj teritoriji, a to je kompanija KITE DOO, u roku od samo nekoliko sati dobićete odgovor o dostupnosti i ceni traženih rezervnih delova, kao i o dinamici i načinima isporuke.

Kad kreirate sopstveni nalog na websajtu, možete pratiti Vaše porudžbine u prethodnom periodu, koje su izvršene ovim putem i uvek imati uvid u svoja trebovanja.

Ovim korisnim alatom, kompanija KITE DOO postaje još bliža i dostupnija svojim korisnicima, kako bi se olakšao svakodnevni rad, a redovno održavanje i popravke postale još brže i lakše.

JOHN DEERE ULJA I MAZIVA

John Deere ulja Vaš nevidljivi saveznik !

Ulja na oko izgledaju sva isto, ali razlike uvek postoje. John Deere već 15 godina razvija i poboljšava specifikacije svojih ulja, kako bi ispratio sve veće zahteve koji se pred njih postavljaju unapređenjem tehnologija u poljoprivredi.

Režim rada poljoprirednih mašina se značajno razlikuje od transportnih po pitanju režima i uslova rada. Specijalne formulacije svakog John Deere ulja dizajnirane su tako da u svakom momentu pruže adekvatnu zaštitu komponenti u kojima rade.

Nemojte rizikovati, upotrebom neadekvatnih ulja i maziva, zato što su dugoročne posledice upotrebom ovakvih ulja nesagledive i povlače sa sobom velike materijalne štete.

John Deere Ulja

ZA PERFEKTNE PERFORMANSE

DELOVI KOJI SE SAVRŠENO UKLAPAJU

Ugradnjom originalnih rezervnih delova u svoju mašinu, bez obzira na njene godine i stanje, vraćate joj performanse na fabričke vrednosti, jer samo originalni delovi imaju karakteristike da zadovolje stroge norme kvaliteta koje John Deere mašine čine najboljim na tržištu.

Stručnjaci dizajniraju rezevne delove koji se savršeno uklapaju na vašu mašinu, i nude kvalitet, pouzdanost, dugotrajnost, bezbednost i komfor koji nećete naći ni kod kog drugog proizvođača. Mnogi su primeri skrivenih prednosti originalnih rezervnih delova, pa bi želeli da vam skrenemo pažnju na njih.

U kampanji IT’S A PERFECT FIT izdvajamo Vam bitne detalje određenih rezervnih delova i komponenti koji stvaraju prednost spram konkurencije. Jedan od ovih primera je i primer originalnih John Deere sedišta koja pored udobnosti i izdržljivosti imaju i značajnu bezbednosnu ulogu:

 • Čuvajte svoja leđa i uživajte u udobnoj i bezbednoj vožnji sa originalnim John Deere sedištem.
 • Od ekonomik do premijum verzije sedišta !
 • Istražite naš portfolio i pronađite sedište koje odgovara Vama i Vašem modelu traktora.
 • Originalna John Deere sedišta nude širok spektar podešavanja i performansi vešanja, da bi se osigurala Vaša udobnost i bezbednost tokom tih dugih radnih sati.

ZA PERFEKTNE PERFORMANSE
KVALITETNA SILAŽA ZA VRHUNSKO STOČARSTVO

Sezona pripreme silaže počinje. Ako već niste, vreme je da razmišljate o vašem silažnom kombajnu. Bez obzira na godište i broj radnih sati, kvalitet rada svakog silažnog kombajna zavisi od stanja i kvaliteta habajućih delova. Ovo je izraženo više nego kod bilo koje druge poljoprivredne mašine, a rezultati veoma utiču na vašu proizvodnju.

Bez obzira na kulturu, količina hranljivih materija sačuvanih u silaži zavisi direktno od silažnog kombajna i tehnologije koju koristi. Noževi bubnja i kontra nož sečke su glavne komponente koje definišu kvalitet. Zbog toga John Deere ima noževe i kontra noževe razvijene za svaku kulturu. Vrhunski materijali od Dura Line čelika garantuju vam vrhuske rezultate iz sezone u sezonu, ali pre sezone proverite pohabanost komponenata reznog aparata, uvlačnog grla, sečke, remenja i istovarne lule jer su ovo komponente koje trpe najveće opterećenje u radu. Imamo za vas specijalne ponude za nabaku delova za silažne kombajne tokom meseca maja.

Pozovite nas, da zajedno dođemo do vrhuskog kvaliteta silaže uz minimalne troškove i velike uštede u vremenu i gorivu.

VAŠ KITE Tim – 021/ 400 525

REZERVNI DELOVI NISU SAMO ZA POPRAVKE

Katalog rezervnih delova je uvek koristan za brzo i tačno definisanje potrebnog materijala za održavanje. John Deere on line katalog delova dostupan je na internetu i njegovim jednostavnim korišćenjem možete brzo i lako komunicirati sa nama o svojim potrebama za rezervnim delovima. U katalogu možete naći sve što Vam je potrebno za održavanje, ali pored toga i mnoge delove i komponente za unapređenje Vaše produktivnosti, sigurnosti i udobnosti.

Ponekad i jednostavne stvari mogu unaprediti vašu udobnost I produktivnost, a da to i ne znate dok ne probate. Pravi primer je jednostavna nadogradnja oslonaca za noge na 8R seriji traktora. Jednostavna promena položaja sedenja može veoma uticati na brzimu umaranja, a samim tim i na bezbednost i produktivnost. I posle celog dana rada u traktoru završite posao odmorniI Vaše zdravlje je naš cilj!

 • Mi mislimo na vašu udobnost.
 • Na vama je da mislite na posao!
 • Nadogradite oslonce za noge na vašoj 8R seriji i uživajte u novoj sferi komfora.
 • Osećaj je fantastičan!

ALTERNATIVES by John Deere zamenski delovi su Vaš najbolji izbor za mašine koje nemaju visokointenzivnu upotrebu u Vašoj primarnoj proizvodnji.
Ovi delovi po konkurentnim cenama, takođe prolaze kroz John Deere proces sertifikacije, koji garantuje da će uvek bolje odgovarati od delova drugih proizvođača.

Cena ovih delova je uvek povoljnija, a kombinovanjem sa Expert Check 7+ Ekspertskim Pregledom ostvarite i dodatne popuste, i obezbedite visoku pouzdanost i produktivnost svoje mašine bez obzira na njene godine. Potražite ALTERNATIVES by John Deere delove u našoj ponudi i uverite se da mi imamo adekvatno rešenje za održavanje za svaku Vašu mašinu.

2. DAN – Servisne usluge

_

BRZA, EFIKASNA USLUGA UVEK NA RASPOLAGANJU KORISNICIMA

Servisna služba kompanije KITE DOO se bavi održavanjem kompletnog asortimana mašina, koji je deo prodajnog programa kompanije. Servisni tim sačinjava 30 stručnih i obučenih profesionalaca, uvek spremnih da reaguju, kako na terenu tako i u radionicama. Aktivnosti servisne službe su redovno održavanje i popravka mašina i opreme u garanciji i van garancije i to na dva osnovna načina. Jedan je rad u opremljenim remontnim centrima u Čeneju, Bačkoj Topoli i Sremskoj Mitrovici. Takođe, aktivnost servisa je i terenski rad za sve popravke za koje je neophodno da se izađe na teren i da se obezbedi ispravnost mašine. Na raspolaganju servisne terenske službe je oko 20 servisnih vozila opremljenih svim potrebnim, kako konvencionalnim tako i specijalnim alatima za popravku mašina. Svi članovi servisnog tima redovno, kroz obuke u trening centrima, unapređuju svoja znanja, kako bi svoju profesionalnost podigli na najviši nivo.

Servisna služba svojim korisnicima nudi posebnu uslugu u zimskom periodu, kada je sezona završena i sve mašine stoje parkirane. To je usluga Expert Check. Ova usluga podrazumeva proveru ispravnosti mašine stručnog lica, kako bi se na vreme i blagovremeno obezbedilo da mašina u narednu sezonu uđe maksimalno ispravna, da bi mogla da ispuni sve one zahteve koji se od nje i očekuju.

EXPERT CHECK – EKSPERTSKI PREGLED I U PREDSEZONI

Ekspertskim pregledima obuhvaćene su različite vrste kontrole koje se obavljaju pri pregledu. Ova i još mnoge druge kontrole služe kako bi se kompletno pregledala mašina i stekla tačna slika o stanju mašine. Podaci o kontrolnim tačkama dobijaju se iz servisne baze John Deere, koja se dopunjava iz servisnih službi distributera iz celog sveta. Ovakav detaljan pregled sa osvrtom na sve kritične tačke za svaki model mašine dostupan je samo ovlašćenim distributerima i serviserima i jedini daje presek stanja mašine sa predlogom potrebnih i preporučenih popravki, kako bi mašina korisnika u radu upotrebila maksimalne performanse u sezoni. Servisni eksperti tima KITE d.o.o. opremljeni su svim potrebnim alatima i opremom, za proveru svih mehaničkih i električno-elektronskih komponenata.

EXPERT CHECK – JOHN DEEE KOMBAJNA

Dobro poznati Expert Check je ekspertska usluga koja se koristi i za pregled kombajna u predsezoni, a sve u cilju da korisnici u žetvi imaju prekopotrebnu sigurnost u radu svojih mašina, kako bi nesmetano mogli da rade punim kapacitetom bez zastoja. Proverom svih vitalnih tačaka kombajna po servisnim inspekcijskim listama proizvođača John Deere, u okviru ove usluge se kontroliše ispravnost svih sistema kombajna, nakon čega se korisnicima predoči stanje i predlog neophodnih popravki koje treba uraditi, kao i održavanja. Korisnici mašina čiji smo zastupnici na tržištu Srbije mogu kontaktirati u svakom trenutku sa servisnom službom KITE d.o.o. kako bi iskoristili specijalne pogodnosti za nabavku rezervnih delova po listama Ekspertskog pregleda.

ZAKAŽITE EKSPERTSKI PREGLED – EXPERT CHECK, NA VREME, ŠTO PRE!

Ponovo Vas vodimo u John Deere fabriku u Zweibrucken, gde se proizvode konvencionalni kombajni i kombajni za silažu, ali Vam ovog puta nećemo pričati o njima, nego o Expert Check – Ekspertskom Pregledu kombajna.

Rokovi za žetvu su svake godine sve kraći, a uslovi sve teži i izazovniji, pa su zahtevi postavljeni pred kombajne sve oštriji, a njihova pouzdanost najveći prioritet. Upravo ovo je cilj Expert Check-Ekspertskog Pregleda, specijalno prilagođenog Vašoj mašini koji sprovode naši iskusni Servisni Eksperti, sa jasnim ciljem prevencije zastoja u sezoni. Po dosadašnjim podacima Ekspertski Pregled unapred otklanja preko 90% potencijalnih rizika od zastoja i obezbeđuje maskimalnu produktivnost u sezoni. Proverava se svaka komponenta na moguća oštećenja, habanja i trošenja i otklanjaju svi nedostaci u cilju održanja fabričkih performansi, uz smanjenje operativnih troškova i povećanje vrednosti mašine.

Pregled se bazira na jedinstvenim inspekcionim listama sa preko 140 kontrolnih tačaka koje su kreirane na osnovu podataka dobijenih sa 260.000 kombajna koji rade u različitim uslovima širom sveta.

Primer smo Vam dali na kombajnu T550 koji je u proizvodnji već nekoliko godina. Komponente su se menjale tokom proizvodnje, a inspekcione liste su konstantno ažurirane po izveštajima sa terena. Liste su interaktivne i obuhvataju sve relevantne komponente mašine.

NIšta nam ne može promaći.

Provera zazora i podešenosti podbubnja, kalibracija elektro motora i provera pohabanosti letvi bubnja i ispravnosti ležajeva. Komponente ugrađene u fabrici pri proizvodnji kombajna su vrhunskog kvaliteta, a pregledom se nivo kvaliteta održava na vrhunskom nivou. Kontrola pogonskog remenja na pohabanost i oštećenja, kao i svih španera i remenica sa ležajevima i nosačima i sistema za podmazivanje otkriva sve skrivene nedostatke pre nego što izazovu zastoje, pa su blagovremeno pregledane mašine spremne za sve izazove u žetvi.

BUDITE SIGURNI DA SU I VAŠI KOMBAJNI MAKSIMALNO SPREMNI.

Za dodatne informacije kontaktirajte nas pozivom na brojeve:

KITE DOO – Servisna služba – 069/ 10 40 279
KITE DOO – Rezervni delovi – 069/ 10 40 26

Ili

Posetite izložbeni prostor kompanije KITE DOO tokom trajanja 91. Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu, od 18. do 23. maja 2024. godine.
Biće nam zadovoljstvo da Vas ugostimo, prezentujemo naš bogat uslužni program i informišemo o specijalnim sajamskim popustima i najpovoljnijim modelima finansiranja.

EXPERT CHECK JOHN DEERE TRAKTORA

I naredne sezone ćete od svog traktora očekivati

 • da vam pruži maksimalne učinke, maksimalno
 • efektivno vreme rada, najniže troškove,
 • najbezbedniju vožnju i najveću udobnost,
 • jer vaše poslovanje zavisi od toga.

Da li ste sigurni da je vaš traktor 100% spreman?

Pripremite mašinu da vam pruži 100% svog potencijala, tako da možete da možete da računate na savršenu sledeću sezonu. Kako možete da povećate efektivno vreme rada, održite maksimalne performanse i niže troškove, bez obzira na starost vaše

mašine?

Zakažite Expert Check – eto kako!

ŽIVEO VAŠ JOHN DEERE – ZAKAŽITE EXPERT CHECK 7+

Expert Check 7+ je Ekspertski Pregled skrojen za mašine starije od 7 godina.

Iako po godinama nisu više nove, ove mašine još imaju dug eksploatacioni vek uz pravilno održavanje.

Iz tog razloga John Deere je kreirao specijalni program Expert Check 7+ koji se fokusira na vitalne sklopove i podsklopove motora, menjača, hidrauličnog sistema i elektonike, u cilju rane detekcije neregularnosti u radu i vraćanje parametara sistema na fabričke vrednosti, što vam obezbeđuje radne performance i učinke kao prvog dana.

Za ove preglede obezbedili smo i specijane uslove za rezervne delove potrebne za popravku i održavanje, kako bi vam obezbedili kompletnu uslugu po najpovoljnijim cenama.

Pozovite KITE DOO za dodatne informacije i objašnjenja ili za zakazivanje pregleda vaših zelenih ljubimaca:

SAVETI SERVISNIH EKSPERATA

Dragi posetioci, ovaj kratak film o Expert Check – Ekspertskom pregledu govori vam o vrsti kontrola koje se vrše pri samom pregledu. Ova i još mnoge druge kontrole služe kako bi se izvršio kompletan pregled Vaše mašine i stekla tačna slika o staju vaše mašine. Podaci o kontrolnim tačkama dobijaju se iz servisne baze John Deere, koja se dopunjava iz servisnih baza distributera iz celog sveta. Ovakav detaljan pregled sa osvrtom na sve kritične tačke za svaki model mašine, dostupan je samo ovlašćenim distributerima i serviserima i jedini vam daje presek stanja mašine sa predlogom potrebnih I preporučenih popravki, kako bi Vaša mašina bila spremna za maksimalne performanse u predstojećoj sezoni. Naši Servisni Eksperti opremljeni su svim potrebnim alatima i opremom, za proveru svih mehaničkih i električno – elektronskih komponenata. Kontaktirajte nas za više detalja i pratite nas na društvenim mrežama za naredne objave i filmove na ovu temu.

JOHN DEERE FARMSIGHT PAKET SERVISNIH USLUGA

FarmSight je paket servisnih usluga koji olakšava Vaš svakodnevni posao na imanju. Izaberite paket koji najbolje odgovara Vašim zahtevima i unapredite svoju proizvodnju. 

Naši FarmSight servisni paketi obuhvataju usluge koje doprinose unapređenju produktivnosti, performasi i podrške u agrobiznisu. Koristite iskustva farmera iz celog sveta, i iskoristite najbolja za svoj posao.

John Deere FarmSight – Vaša pametna farma!